Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si novú kozmetiku CATRICE Na internete som o nej skoro nič nenašla, iba www.catrice.eu
Je lacná,ale balenia vyzerajú luxusne.
Napr. laky za 2,69 eur, lesky 4,29€, maskary 4,49€
Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila make-up foto finish a je geniálny.
Som zvedavá na vaše príspevky:)
Kozmetika catrice...
riasenka lashes to kill ultra black - odporucam :)
Caute...ja mam zas vybornu skusenost s farbou na licka od catrice.. a to som skusala uz vsetky znacky od rimmelu az po mary kay, vsetky cenove kategorie, ale tato je rozhodne najlepsia, a stoji okolo 3,50. na lickach vyzera velmi prirodzene, aj keby ste si naniesli celu farbu naraz, nevyzerate ako ruska babika, neviem, ako to robia, ja som totiz s predchadzajucimi farbami mala ten hlavny problem, ze bolo dost obtiazne dakedy si naniest na obidve licka farbu rovnomerne a v rovnakom odtieni. Takze vrelo odporucam!!
No kupila som si lak na nechty a nic moc, na druhy den sa zacal supat a to som pouzila aj podkladovy lak
No tak ja som si dnes kupila tiene aj ceruzku a sklamanie, slabo drzia a farby nie je vobec vidiet......uz nikdy viac, gosh je gosh,
ja tu bazu mam a som s nou spokojna, tiene aj ceruzka mi vydrzia o dost dlhsie nez bez nej, nerozmazavaju sa... no neviem porovnat ci je lepsia/horsia ako ine, lebo inu som zatial nemala, no za tu cenu sa myslim oplati
Ahojte baby,
skusali ste tu podkladovu bazu pod ocne tiene?? uz dlho hladam nejakukvalitnu co by fakt udrzala tiene.
ja si stale neviem vybrať mejkap, trebalo by už teraz na zimu nejaky, rozmyšľam nad nejakym od Catrice... a mate skusenosti s pudrom??????
Ahojte.už som bola normálne nešťastná z toho, že si neviem nájsť pre mňa vhodný make-up.kúpila som si na skúšku foto finish a je naozaj perfektný a dokonca mám pocit, že moja celkom problematická pleť sa ukludnila :-)
alskjalsdkja,
prosím ta, tá maskara sa dobre zmýva aj s vodou? ja som si kupila tuto www.catrice.eu a nevedela som ju zmyť a ani dobre nefarbila - sklamanie :(
jo, krytie zalezi od laku, napriklad dirty berry a purplelized kryju dobre, ale zase iron mermaiden je taky perletovo priesvitny a treba 2-3 vrstvy... resp ja to riesim tak ze si placnem jednu vrstvu takeho tmavo strieborneho alebo cierneho laku a na to potom staci 1 vrstva iron mermaiden a vyzera to super...
alskjalsdkja, diky za info, vyskusam, paci sa mi ta kefka na fotke tak snad nebude robit hrudky :) (som na inom pocitaci tak mam iny nick aj ipcku :))