chudnutie sobota

avoktizapka

žážiká ... nie nejde mi len do soboty chcem zacat normalne.. lebo nevyzera to tak zas na mne ale ked som sa postavila na vahu mala som 65 kg + minus lebo vaha neni najlepšia mame ju trocha dokazenu a mam len okolo 150 cm .. a chcem schudnut z bokov brucha a hlavne stehien.. a do soboty by som chcela len troška ak by to bolo vidno na mne :) :)

žažiká

narychlo mozno pomoze taka zeleninovo - ovocna kura ked ti ide len o to do soboty byt o kilo lahsia ale nemyslim si ze je to zdrava cesta ale kedze je to len kratkodoba zalezitost myslim si ze az tak neuskodi. drzim palce na sutazi

avoktizapka

www.youtube.com

aj toto vyzerá dobre celkom :)
dneská som už aj zo školy šla pešo :) :) 2-3 km asi ale v pohode ani nezadýchana som bola

avoktizapka

a čo napríklad cvičiť? .. mám aj fitloptu ale myslím že aj svihadlo alebo niečo také pomahá troška nie?

siwonka

vyhladaj si ju cez google je tam toho dost aj kniha sa da stiahnut.. podstata je ze ju drzis 90dni. stym ze kazdy 29den sa pije iba voda..a su nasledovne dni: 1-bielkoviny,2-strukoviny.3-udlohydraty,4-ovocny..takto sa to kazdy den strieda stym ze na ranajky sa papa iba ovocie a na večeru to iste čo na obed...

siwonka

tak skus zmenit jedalnicek a troska viac cvicit kazdy den, aj ked neverim ze to nejak moc pomoze kedze myslim ze aj teraz mas pri tanci dost pohybu

avoktizapka

Do kelu, a ja som tak chcela do tej soboty aspon z bokov troška zhodit alebo aj pas normalne.. mame tanečnu sutaz a vyzeram dost blbo v obleceni..