Dobrý deň, píšem sem lebo si neviem vysvetliť bolesti ktoré mám. Začne sa to ráno po prebudení. Keď ráno vstanem z postele, skoro spadnem naspäť. Mám neskutočné bolesti chodidiel hlavne na pätách. Neviem si vysvetliť čo to môže byť. Bolia ma kosti alebo čo??? Mávam to už asi 2-3 mesiace, ale stále iba ráno. Keď to asi po 10 minútach rozchodím, potom mám pokoj celý deň, ale to vstávanie je stále bolestivé. Prosím ak s tým máte skúsenosti napíšte. Mám s tým ísť k lekárovi??? Ďakujem
Bolesť chodidla
Tento problém som mala aj ja. Chodila som s tým aj na rehabilitáciu. Zistili mi výrastky na päte. Držalo ma to asi tak 3 mesiace, potom to prestalo. Odvtedy sa mi to nevrátilo. Odporúčam ísť k lekárovi, ten by ťa mal poslať na rongen a podľa toho čo tam zistia mal by ťa poslať na rehabilitáciu, niekedy to aj ožarujú.
Ahoj Liana.
Presne tento problem mám aj ja až na to ze mna nohy aj ked menej bolia aj cez deň.
K tomu sa este pridala aj bolesť vonkajsieho okraju chodidiel ale rano je to ako píšeš najhoršie kým to rozchodím...
Ako si to poriešila nakoniec ?