Ahojte, baby chcela by som sa Vás spýtať na Vaše príbehy, skúsenosti.
Ide o to, že si veľmi dobre uvedomujem, že to čo robím nie je správne. Viem, že si kazím zdravie, míňam na bulímiu mnoho peňazí a vynakladám na to veľa času.
V mojom prípade ani tak nejde o fyzickú (telesnú) stránku ako o to, že už som sa naučila zjesť všetko čo vidím, neviem proste prestať pri troch kockách čokolády ja musím skončiť pri zožratí polky chladničky.
Je však pravda, že by som chcela zostať pri mojej terajšej váhe 45 kg - 164cm.
Prosím poraďte mi ako začať pomaličky jesť. Skúste mi pomôcť naučiť sa znova jesť.
Ďakujem Vám veľmi pekne.
Raz a navždy : ,,Stop prejedaniu!\'\'
uz som si ta pridala na icq:)tak kldune pak napis mozno ti dako pomozema mozno aj ty mne púretoze vlastne niesom z toho vonku ale snazim sa:)
Zoe333: Ďakujem ti veľmi pekne. Veľmi si ma tým podporila. Potrebovala by som asi niekoho kto by mi s tým vedel pomôcť a poradiť, niekto kto si tým prešiel alebo práve prechádza. Áno schudla som približne 8 kíl. Avšak nie som teraz ani vychrtlá ani nič podobné. Chcela by som si túto váhu udržať, nechcem ísť už nižšie.469211106 Toto je moje ICQ budem rada ak napíšeš. :)
Lillyinka, hlavne by si mala snazit sa jest medzi ludmi pretoze rped nimi by si sa viac ovladala.skus hlavne zacat jest pomalsie nie rychlo dokym nepocitis pocit plnosti.hlavne sa snaz odialit svoje mylsienky ked sa bdues niecim zaoberat a nieco robit nebudes na to mylsiet.viem ake to je tazke ale ono to je ze tym jedlom si nieco vynahdradzas i ked mozno sama v sebe netusis co a preco.inak enshcudla si tak ze viac kil alebo si drzis vahu?lebo clovek ked dlho nedaval telu vela tak teraz tvoje telo a hlava sa snazia uspokojit...drzim ti strasne moc palce a hlavne nestracaj hlavu pretoze bulimiu ti moze zobrat vsetko radsej ries podstatnejsie veci a ked uz citis ze to nezvladas kludne vyhaldaj odbornu pomoc a ked chces len nejake povzbudenie kludne napis mozem ti dat aj mail:)abo icq.