co mam robit? tu, teraz!

Príspevok v téme: co mam robit? tu, teraz!
sadfsfdsfsad

pozeram prelet nad kukucim hniezdom, kde on rozbil rukou okno a dorezal si tak ruku a ja citim neskutocnu tuzbu urobit to iste. potom bol zaber ako mu krvaca ruka a ja neskutocne tuzim po tom istom. potom bol zaber kde ide s obviazanou rukou a ja mu to zavdidm. nemozem ti ignorovat. co mam robit, co mam robit?

Axd

V prvom rade navsteva psychiatrickej ambulancie. Moze to byt zaciatok nejakej nporuchy, niektore sa daju uspesne liecit. Zaklad je vybrat si dobreho psychiatra, nie nejakeho mastickara - osobna skusenost. V niektorom z prispevkov ktosi pisal, ze ta budu tahat za nos - nebudu, ale ozaj si vyber odbornika, ktory ma dobre meno.

jajka001_

diky, beskyd, si gentleman :)
sadfsfdsfsad - neboj nebudem ti tu uz zavadzat, kludne si pokracuj v tom co si zacal

sadfsfdsfsad

mozno, ale to co som povedal jej postaci na to, aby si uvedomila ze nie kazdeho treba rozpitvavat a tvarit sa pritom mudro. alebo, podla mojho ocakavania, neuvedomi si to a budem pre nu len dalsi jerk na nete ktori si zvysuje sebavedomie tym ze ju uraza.

beskyd

no neviem, nemyslim ze by jajka bola hlupa, treba obcas pozriet aj do zrkadla predtym nez hodnotime druhych:) len skoda ze s tou sebareflexiou je casto taky velky problem vsakze:)

Deria

jajka, ked o tom nic nevies a nevies ani pomoct, tak sa aspon zdrz takych poznamok, ktore iba provokuju. nechapes, ze take stavy su niekedy silnejsie, nez akoby dotycny sam chcel? inak by nemal ziadny problem!

sadfsfdsfsad

:D jajka, uz s ti zacinalo darit, a zase si vedla. ale nestojis za vysvetlovanie.
ostatnym- dakujem za spoluucast a vsetky prispevky :).