Problém s ovuláciou!!!!!

Príspevok v téme: Problém s ovuláciou!!!!!
tiny

Môžete mi niekto poradiť? Mám pravidelnú menštr. 30 dní už niekoľko rokov a teraz keď sa snažíme o bábo a vrátane toho si kontrolujem plodné dni a ovulačné testy ukazujú že ovuláciu nemám. Má stým niekto skúsenosť, že aj napriek pravidelnému krvácaniu ovulácia nemusí prebiehať? Mám 2 značky testov a rovnaké výsledy - negatívne. Tehotná nie som. Ďaaaaaaakujeeem.

RNG

Som zvedavy, cim nas to tvrdenie, ze to moze narobit skodu potvrdene. Mas kystalovu gulu alebo si si to vycicala z prsta. Nic take, co by mohlo skodit nie je povolene na volny predaj takze neviem, kde to beries.
V tlaci a inde sa sice stale siri, ze doplnky mozu uskodit, ale pokial viem, vsade su lekarmi schvalovane na volny predaj a tie, ktore mozu robit skody sa rozhodne neschvalia.
Samozrejme problemy z otehgotnenim mozu vyplivat z hromady poruch nielen hormonalnych ale aj inych. Ale najcastejsie su z hormonalnych nerovnovah a to sa da progesteronom velmi lahko napravit.Bez akekolvek obavy o skodlive postranne ucinky.
Siece gynekolog vie urobit hromadu roznych skusok a dat rozne diagnozy, ale predpisuje zasadne patentovane farmaceutika, tj chemikalie, ktore maju hromady skodlivych ucinkov, staci si precitat pribalovu listinu. Preto bezpecnejsi pristup k tomu je vyskusat neskodne potravinove doplnky, ktore velmi casto popmozu aj v takychto pripadoch a prakticky nikdy neposkodia. Inac by boli z trhu davno vyhodene, na to mame v USA velmi prisnu federalnu organizaciu FDA, ktora vyhodi casto doplnky aj za len podozrenie, nieto dokaz skodlivosti.

geekygirl7

Ako dlho sa snazite? Kolko mesiacov si si robila testy? Ak mas pochybnosti, chod na vysetrenie ku gynekologovi.
RNG: nehnevaj sa, ale len tak z brucha odporucat progesteronovy krem... mas kristalovu gulu? Vobec to nemusi byt zvysenym prolaktinom. Moze to urobit viac skody ako uzitku.