Ahojte vsetci potrebujem vaznu radu mal som prvy krat pohlavny stik lenze problem bol v tom ze moje dievca to mala tiez prvy krat ale ani raz sa neurobila :( prosim moc ma to trapi a newem co stim :( mali sme aj ochranu najskor citila ze to je fajn mala mensie bolesti ale ani raz za 1,5 hodinky sa neurobila pricom ja asi 3x :( vedel by mi niekto pomoct cim by to mohlo byt? prosim o odpoved. Dakujem
Vazny problem ktorym asik nesiem vinu ja :(
lool :DDD to uz co je toto..? ten clovek si tu pise sa so sebou a sam si radi a odpoveda na svoje otazky a problemy :DD
Multihunter a Borisss je ta ista dementna osoba , ktora este ani nemala ziadny styk a uz sa boji dopredu ....v 17 mas Boris este cas ......dement , to dievca s ktorym to planujes si ta vobec nezasluzi je na inej urovni inteligentnej a jej vizas je modelkovska , je to iny level pre teba , na ten nemas - uboziak ....ona ma na vsetko este dost casu a nie je blba !
Az si ty naozaj zena a takto ta doma usmernovali to je pohode ale nie vzdy je gramatika dolezita len ty to nevies pochopit. Nie kazdy je biflos aby sedel len doma pred knihami a ucil sa :D treba si zivot vychutnat kym sa da a nie len ucenie , ucenie a ucenie :D Co potom bude mat ake zazitky z dectva? Ze sedel doma pred knihami a nic ine ? Jhaaaj je to trapne co ty tu pises. Namyslenych ludi ako ty milujem :) rad ich totiz buzerujem ;)
to je tvoj nazor, ja mam iny..asi ma doma inak vychovali a inak ma v zivote usmernovali ako teba..ale jasne ze ti je gramatika ukradnuta, ani ty sam ju nevies...nuz co uz..aj taki musia byt..cau..
Nie vzdy hra gramatika hlavnu ulohu aj ked znaci o inteligencii cloveka ale tak kazdemu to moze byt jedno. Staci ze vie napysat to aky ma problem tak aby tomu ostatny chapali a podla mna aj chapali tak neviem co tu potom riesis. Dozvedel sa co potreboval bolo to prvy krat tak bol vystresovany a co ..... To si myslim ze bol kazdy ked to prislo prvy krat. Aspon uz vie koli comu , preco a ako :) Myslim ze niesme na hodine SLOVENCINY aby kazdy dodrziaval gramatiku ;) Tak ja som timto skoncil. ;)
gramatika
Borisss podla mna gramatka hra vzdy ulohu.nieco znaci o inteligencii cloveka, ale nevadi...
ja si myslim ze chalanovi tu pomohli dost, ale on robi stale z komara somara..ale nevadi...nabuduce ked sa jeho frajerka neurobi tak tu zalozi dalsiu temu a zas to iste...
Neni zac to je O.K. ja stim uz mam dost skusenosti , takze keby nieco kludne sem napis a nejak to vyriesime :)
Diki moc uz len to som potreboval vediet :)
Ja myslim ze tu gramatika nehra ziadnu ulohu a myslim si ze ten chalan len potreboval pomoct a poradit sa a ja by som sa smial len z teba (mataBB).Neber to v zlom ale je to tak. A inak doba hojenia vagini je cca 3-4 dni ;)