Psoriaza vo vlasoch

petr strelka

Ahoj, naprosto upřímně řečeno, lupenka (psoriaza) je onemocnění, které lze vyléčit jednou provždy a trvale, ale je potřeba to vzít z úplně jiného úhlu pohledu, než to bere většina lidí. Koneckonců většině lidí se nepodařilo tohoto problému zbavit trvale. Vysvětlím ti zde ten způsob a řešení o kterém mluvím.

Problém, který máš, není tak úplně kožní problém. Jedná se o problém uvnitř tvého těla, konkrétně o znečištění tvého těla uvnitř. Kůže není jen krycí orgán, ale také vylučovací. Když máš příliš toxických látek v těle, které tě znečišťují, tělo je začne samo vylučovat ven (aby nedošlo k totální vnitřní otravě) a jak říkám, kůže je i vylučovací orgán a v některých případech se tak látky vylučují z těla kůží. V některých případech je výsledkem ekzém a v některých lupenka (psoriaza). To vše už je ale pouze stupeň míry vnitřního znečištění.

Dostat se z těchto problémů není zdaleka tak složité. Je pouze potřeba očistit organizmus zevnitř. Díky tomu se vyřeší příčina a tak i následky. Dokud člověk řeší pouze kůži, tak řeší jen následky, ale už ne příčinu, proto téměř nic nefunguje, nebo se problémy často vrací. A proto nebudou nikdy 100%ně fungovat ty různé šampóny a další věci, které jsi popisovala ve svém příspěvku. Ty budou jen lehce potlačovat symptomy. To, že jsi změnila stravu je skvělý, bohužel změna životosprávy zařídí to, že se člověk již nadále neznečišťuje, ovšem znečištění, které v sobě již má, jen tak nezmizí a pokud ano, trvá to několik let, než se tělo na 100% pročistí, pokud se bavíme o změně stravování.

Osobně se tomuto tématu dost věnuji, vím přesně jaká očista a co by ti pomohlo a zažil jsem už několik případů kompletního se vyléčení z lupenky, včetně jednoho mého známého. Lupenka určitě není nevyléčitelná nemoc. Každopádně ti tu nechci nic prodávat, ani to nechci příliš rozepisovat, takže pokud máš zájem, můžeš mne v pohodě kontaktovat přes facebook, instagram nebo email. Moc rád ti s tím vším pomohu.

Pokud ne, dám ti i tak alespoň jeden tip. Ideálně se soustřeď na očistu celého těla, ale skvělé je i očistit si nějakým způsobem játra (u vás pečeň). Játra bývají ve většině případů při lupence znečištěná nejvíce a je to navíc jeden z nejdůležitějších orgánů v našem těle.

RNG

Mucilage je material so znacnou absorbciou, takze aspon ciastocne zabranuje vstrebavaniu cukrov.
Bitter melon(momordica charantia) je velmi znama auyrvedna latka na cukrovku. Mne zialbohu nezabrala dostatocne a pre mimoriadne odpornu horku chut som ju schopny brat len vo forme kapsul a za svet som si nie isty, ci sa susenim tie ucinne latky v nom neznicia.
Tu mam moznost kupovat cerstvy bitter mellon, lebo tu byva hodne Indov, co ho pouzivaju na varenie, zialbohu som sa este nevedel prinutit ho pravidelne jest.
Okru zase moja zena neznasa, ja ju mam rad a je tu dostat bez problemov z zeleninarskych obchodoch dokonca aj niektorych supermartoch.
V najblizsich esiacoch sa sustredim najma na branie plno esteru C a l-lysinu, na cukrovku niekolko gramov banaby a gymnenu sylvestris,obcas skoricu a vyskusam seriozne davky berberine a glucomanan . No a proti poskodeniu cukrovkou beriem silu carotenoidovu zmes, krill olej, vitaminy B-1(benfothiamine 600 mg) a B-3(inositol hexaniacinate 1 gram proti periferalnej neuropathii a gram + L-carnitinu proti prilisnej glykacii/glycosilacii.
A puteme ufidet, ako to vravel ten slepy Wiedenak.

rybicka

RNG,

Moj kolega tvrdi, ze sa mu podarilo dostat cukrovku pod kontrolu (uz nemusi brat lieky)pravidelnym pouzivanim okry a bitter melon. Kazdy vecer si pokraja 2-3strucky surovej okry (po dlzke, nie na koliecka, neviem preco je to dolezite)a vlozi do pohara studenej vody. Necha posediet do rana. Ona ta voda zhustne (mucilage). Rano ju vypije a zje aj tu okru. Bitter melon zje alebo studeny v salatoch (pre mna prilis horke), alebo v stir-fry.
Odporucila by so to vyskusat aj mojej mame, ale neviem, ci je cerstva okra dostat na Slovensku.

rybicka

RNG,

Ja som sa informovala hlavne kvoli psoriaze (pre otca), ale som rada, ze ste spomenuli aj cukrovku, tym trpi moja mama, tkaze to vyskusam aj na nej.

dakujem

RNG

prirychlo som to cital, omluvam sa za mylnu informaciu, berbericka kyselina a berberine su dve uplne rozdielne latky, a podla literatury brusnice obsahuju berberine nie berbericku kyselinu a berberine je quartenary alkaloid, podobne ako vytazky z grapefruitovych semien a ich aktivovana forma, citricidal/GSE.
Nuz je to coraz zaujimavejsie.
Nielenze sa 0.5 gramov berberinu vyrovna ucinkami na znizenie cukru v krvi metforminu, naviac je to antimikrobialna latka a plno ineho, zatial este pomerne neznameho.
Teda rozhodne to ako cukrovkar musim vyskusat.Este stale som nenasiel prostriedok na naozaj ucinne znizenie cukru v krvi, zakazdym je to len trochu.

RNG

Mahonia equifolia je rastlina znama herbalistom pre jej antimikrobioalne vlastnosti uz davno. Najucinnejsie su vytazky z jej korenov a ucinok sa pripisuje najma obsahu berberinu. Berbericka kyselina je tak isto ucinna zlozka napr brusnic/cranberry. Viac info najdes napr na
tlc.howstuffworks.com
Priroda a tisice rastlin s roznymi antimikrobialnymi vlastnostami, ja sa sustredim na tie najsilnejsie, v podla moznosti najsirsim zaberom. Zatial medzi ne tato tradicna bylina nie je, hoci je nesporne velmi zaujimava. Herbalisti o nej tvrdia napr toto
www.oregongraperoot.net ale nemam to nijak overene od mojich lekarskych zdrojov.
Ked vyberas rozne extrakty, pozeraj teda u nich na obsah berberinu, ktory uvadzaju za hlavnu ucinnu latku. Viac o berberine pozri na
en.wikipedia.org
Davky co pouzivali vo vyskume(najma Cina, samozrejme, tam je najviac toho okolo prirodnych medicin) boli 0.5 az 1.3 gramu berberinu. a dosiahli celkom dobre vysledky na rozne problemy, mna osobne zaujimaju najme kontrola cukru (sam som diabetik, DM2) a snad by som to mal aj sam vyskusat.
Vdaka za uvedenie, to ma prinutilo si o tom viac precitat.
www.ncbi.nlm.nih.gov

rybicka

Rng,
Mahonia equifolia, to je oregon grape root? V akej forme je najucinnejsia? Kapsule alebo tinktura? Tinktura bez alebo s alkoholom?

Dakujem za odpoved.

RNG

Mnohe zelene su dobre na psoriazu,tiez aloe vera, tiez odmorovanie tela a pouzivanie enzymov, viac najdes cez Google.sk zadanim slov rng, psoriaza a rozne podobne temy na tych strankach. Najviac uspechu mali na nu s mahoniou equifoliou zvnutra aj zvonka vo forme kremov.