..ako často trávite vy čas s partnerom/partnerkou? aké odstupy medzi stretnutiami sú podľa vás ideálne aby to nebolo príliš dlho, ale naopak aby si úplne nezovšedneli? viem, že je to individuálne a určite sa nebudem podľa toho striktne riadiť lebo niekto na fóre napísal, ale zaujíma ma váš pohľad...
ako často byť s partnerom?
tak mu to jednoducho povedz opat a aj sa s nazte to udrzat aby ste boli viac spolu preto toto je strasne malinko.. no zalezi to aj od toho ze preco sa tak malo stretavate ak byvate nedaleko od seba.. ci ste zaneprazdneni skolou, pracou alebo jednoducho vam to takto vyhovuje.. (teda jemU)
silvi - nezdá. všetko sa mi zdá v poriadku. aj po takej dobe čo sme spolu mi hovorí samé pekné veci, keď sme spolu užívame si jeden druhého ako keby sme boli len na začiatku vzťahu atď. vôbec nič mi nenasvedčuje tomu, že by sa v jeho citoch niečo zmenilo, ale toto ma začína znepokojovať - že sme spolu tak málo
my sme boli spolu stale. aspon ho spoznas po vsetkych strankach. po par mesiacoch to je ale uz privela, lepsie ked si date sem tam pauzu, ze nie ste spolu den, dva. ked mate kazdy priestor pre seba.
nathalia - nenavrhol. ja som pár krát načrtla tému, že by som s ním chcela byť častejšie. tak sa snažil. trávili sme viac času spolu, ale postupne sa to zas vrátilo do starých koľají.
a on chce sa častejšie stretávať???
navrhol to,?
silvi - ako kedy. niekedy raz do týždňa, niekedy raz do dvoch týždňov. naozaj výnimočne pár krát do týždňa.
silvi - 3 a pol roka. u nás práve ide o opačný extrém. zdá sa mi, že sme spolu príliš málo.. :(