ako často byť s partnerom?

Príspevok v téme: ako často byť s partnerom?
Nikks

..ako často trávite vy čas s partnerom/partnerkou? aké odstupy medzi stretnutiami sú podľa vás ideálne aby to nebolo príliš dlho, ale naopak aby si úplne nezovšedneli? viem, že je to individuálne a určite sa nebudem podľa toho striktne riadiť lebo niekto na fóre napísal, ale zaujíma ma váš pohľad...

Simonella

tak mu to jednoducho povedz opat a aj sa s nazte to udrzat aby ste boli viac spolu preto toto je strasne malinko.. no zalezi to aj od toho ze preco sa tak malo stretavate ak byvate nedaleko od seba.. ci ste zaneprazdneni skolou, pracou alebo jednoducho vam to takto vyhovuje.. (teda jemU)

Nikks

silvi - nezdá. všetko sa mi zdá v poriadku. aj po takej dobe čo sme spolu mi hovorí samé pekné veci, keď sme spolu užívame si jeden druhého ako keby sme boli len na začiatku vzťahu atď. vôbec nič mi nenasvedčuje tomu, že by sa v jeho citoch niečo zmenilo, ale toto ma začína znepokojovať - že sme spolu tak málo

silviklh

Nikks,fuha,tak to ja so mcastejsie s mojim,co je odtialto 25 km :-( a vsetko sa ti zda ok?nic sa ti nezda cudne?myslim v jeho spravani napr.,

jajka001_

my sme boli spolu stale. aspon ho spoznas po vsetkych strankach. po par mesiacoch to je ale uz privela, lepsie ked si date sem tam pauzu, ze nie ste spolu den, dva. ked mate kazdy priestor pre seba.

Nikks

nathalia - nenavrhol. ja som pár krát načrtla tému, že by som s ním chcela byť častejšie. tak sa snažil. trávili sme viac času spolu, ale postupne sa to zas vrátilo do starých koľají.

Nikks

silvi - ako kedy. niekedy raz do týždňa, niekedy raz do dvoch týždňov. naozaj výnimočne pár krát do týždňa.

silviklh

Nikks,ked ste z toho isteho mesta (ja to nepoznam,vzdy som mala z ineho mesta,aj teraz mam) RADIM TI,neprehanajte to!lebo sa jeden druhemu zunujete! kolko ste spolu?