prosim pomozte mi neviem co mam robit. mam uz skoro 9 mesacny vztah(moj aj jeho najdlhsi) s istym muzom (ma 22 rokov a ja 20)dajme tomu ze sa vola X. dlho nam bolo spolu krasne az sa to vsetko zmenilo a ja neviem co robit. trpim pretoze sa neviem pohnut z miesta. vsetko to zacalo po krasnom valentinovi ktori sme spolu stravili. pozname svoje hesla na rozne socialne siete a tak ma napadlo ze sa dva dni po velentinovi pozriem na jeho spravy ( neodcudzujte ma prosim viem ze som to robit nemala ale vsetko mi to prislo az moc krasne na to aby nas vztah bol skutocne taky dokonaly). v jeho spravach som objavila spravy ktore pisal neznamym zenam ci sa s nimi nemoze zoznamit a podobne jednej dokonca napisal ze ma na nu strasnu chut. vytocilo ma to plakala som ved som si myslela ze je stastny so mnou ved to bolo take dokonale a krasne tak preco toto...vecer som sa s nim o tom cez chat rozpravala dlhe hodiny mi to vysvetloval vraj to vsetko bola iba sranda nudil sa miluje mna a to co im vypisoval boli iba reci. este teraz mi trva vyrovnat sa s tym no viem ze uz si nevipisuje takto s neznamymi ( stale ho kontrolujem - bojim sa mu uverit). viem ze by som nemala ale nieco vo mne sa buri a ja to jednoducho musim robit. naposledy ked som mu kontrolova spravy na facebooku objavila som spravy z obdobia ked uz sme spolu chodili no nie dlho pisal si z viacerimi babami ako ich miluje a podobne no uz ich nema medzi priatelmi tak som to nechcela riesit nevie o tom no ja s tm bojujem pri kazdom pohlade jemu do oci. moc ma to trapi a ked si predstavim kolko ma uz asi klamal idem sa zblaznit...
minuly tyzden som mu tiez pozerala spravy na chate pisal si s kamaratkou a volal ju do sprchy zaraza ma ze jej povedal ze to medzi nami uz dost skripe hoci mne vravi ako mu je so mnou krasne a podobne.
nechcem ho opustit no vyzera to tak ze on si hlada nejaku lepsiu odo mna a ked ju najde mne da kosom.
nemozem uverit ze by sa to malo s nami takto skoncit to som vazne necakala ze ma to takto zaboli
prosiiim vas vyjadrite sa k mojmu problemu potrebujem pocut co si o veci myslite vy milujem toho chlapca, milujem jeho rodinu a kamaratov tolko mi toho pomohol v zivote prekonat ze ked si predstavým ze by som o neho mala prist praska mi srdce. nechcem ho dalej kontrolovat lebo si upne uvedomujem ze vztah bez dovery za nic nestoji a tiez viem ze by ma nebavilo cele dni sa pred nim pretvarovat a predsierat ze som stastna.
prosiiiiim vas vsetkych o pomoc som na kolenach a idem sa zblaznit z toho neviem ci on bude niekedy v zivote toto vyznanie citat ak hej (co je malo pravdepodobne) chcela by som mu povedat ako velmi vela pre mna znamena, tolko toho pre mna urobil a videl ma uz aj na dne nechcem ta stratit laska ja len nerozumiem preco mi tak moc ublizujes toto som si od teba nezasluzila to ti fakt uz ide iba o sex a nie o mna...nie som taka silne ako sa zdam byt ale bez teba by som neznamenala nic
v kazdom vztahu to niekedy zaskripe najhorsie je ze pre teba viem vela vytrpiet laska prosim vas neignorujte moje zufale volanie o pomoc
potrebujem kazdy nazor
dakujem vam :-*