Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Permanentný make - up čiarkovaním!

zuzkas

ahoj aj ja mám spravené obočko,nie čiarkovane,ale normálne,pretože mám aj chlpky len som to potrebovala zvýrazniť,takže mne neodporúčali čiarkovane.šikovná kozmetička v nitre je jana bernathová,má salón na pešej,ide sa tam tak hore po schodoch,robia tam aj nechty a kaderníctvo je tam.:www.nitracity.sk

Dennniska

ciarkovanim znamena, ze ti obocie nevytetuju jednou ciarou, ale ide o vytetovanie ciarkami, ktore pripominaju chlpky. Tak laicky povedane. Ide o prirodzenejsi vzhlad

Dennniska

Takze som cerstvo po uprave obocia ciarkovanou metodou a uz teraz mozem tvrdit, ze je to uzasna vec a nebudem tento krok lutovat. Ak ma niekto otazky, kludne sa pytajte, zodpoviem:-)

Dennniska

Na zaklade referencie tuna na zdravi som sa rozhodla pre studio Marianne, ktore sa nachadza v PK - marianne bodka visagestudio bodka sk/
Kočka, s ktorou som sa spojila, bola velmi mila, vedela poradit, usmernit, takze rada poskytnem cerstve info, pokial ti to neponahla:)

xaraa

->Dennniska
To bude super. Môže mi prosím aspoň poradiť kde ti to budú robiť? Prípadne cenu? Ďakujem. (už sa neviem dočkať, na echo o skúsenosti)

xaraa

Prípadne máte niektorá dobrú skúsenosť s klasickým permanentným make-upom obočia v Nitre? Ktorý salón je na to ten naj NR?

Dennniska

Ja som akurat objednana na permanentny make-up, technika ciarkovania. Takze mozem poskytnut osobnu skusenost az za mesiac:)