Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Permanentný make - up čiarkovaním!

frida330

Ja mam mikropigmentaciu obocia a robila mi to v BA v salone in Visage Martinka Radvani (znama vizazistka) je to sikovna baba,som spokojna :-)

anavi222

Dennniska a kolko sa ti to hojilo? Ja by som si to tiez chcela dat spravit, ale si neviem predstavit, ze do prace budem chodit nenamalovana.

zuzkas

hviezda a ty nemáš kontrolu?lebo ja keď som bola na obočku,tak 4týždne od tetovania som mala kontrolu,kde mi to znovu prešla a upravila čo sa mi nezdalo.lebo možno ti ich urobila rovnaké,ale farba mohla vypadnúť s chrastičkou.a to by ti mala urobiť určite zadarmo,v rámci reklamácie.

hviezda01

vsimla som si,ze mam jednu ocnu linku kratsiu,ako druhu,myslite,si,ze by som za to mala este platit,ked si to pojdem dat dorobit?dnes je tomu tyzden,co ich mam vytetovane..ked som tam volala,ze mam jednu inu ako druhu,tak mi povedali,ze sa do toho moze zasahovat az po dvhoch tyzdnoch,lebo by to krvacalo..

cherryR

Zuzka,jasné nemyslela som to tak,že každé je hrozné :-) len už keď si to chce niekto dať tak radšej nech si to dobre premyslí že aký tvar,farbu a tak :-) a zas je aj dôležité komu si to dá spraviť...videla som už aj čiarkovaním čo bolo úplne hrozne spravené..takže hlavne treba dávať pozor na to komu sa zveríme do rúk :-)

zuzkas

cherry aj máš z časti pravdu,ale ja ho nemám neprirodzené,aj keď mám plnú čiaru,pretože keď sa zvolí dobrá farba,tak to nevyzerá vôbec nejak umelo...
ale ani mne sa nepáči,keď si napr.nejaká blondýna dá vytetovať plné a moc tmavé.ja mám tmavé vlasy,takže to nekričí...

cherryR

určite je to prirodzenejšie ako plná čiara vytetovaná....a ešte keď niektoré ženy si dávajú tetovať aj strašne neprirodzený tvar tak potom to už je úplná katastrofa....čiarkovaním je to podľa mňa určite krajšie,jemnejšie,prirodzenejšie :-)