Umývanie vlasov + používanie masky

Príspevok v téme: Umývanie vlasov + používanie masky
lenushka058

Ahojte, potrebovala by som pomoc v ohľade s používaním masky na vlasy. Jednu som si obstarala, ale netuším aký je správny postup pri nanášaní. Aby ste ma pochopili, neviem, kedy si ju mám naniesť.Mám najskôr použiť šampón, potom kondicionér a nakoniec masku? alebo práveže masku použiť ako prvú? ďakujem za odpoveď :)

Onita

vlasy si umyvam každy den, každe rano ked idem do prace a masku si davam pri každom umytí vlasov, lebo bez masky vlasy nerozčešem, ale lamem ich

Glam

ano ano presne tak ... najskor sampon ... potom kondicioner .. a na zaver masku ... ja mam trepars gliss kur z notina a tam to mas aj presne popisane

lilianocka

ja mám citlivú pokožku hlavy tak si dávam lenšamponik a túto masku -odkaz odstránený- kondicioner už nepotrebujem lebo je toho na vlasy už veľa .

SilvaPok

Ahoj, ja používam masku Dove Oxygen Moisture a stačí tak raz za 10-14 dní miesto kondicionéru. Umyjem si teda vlasy a buď si dám kondicionér, alebo tú masku. Masku nechávam pôsobiť niekoľko minút a opláchnem.

Catali_na

Nanes šampón, a po zmytí masku, nechaj posobit a potom poriadne zmy a nakoniec použi kondicionér.. prečo v takomto poradí?
šampón -pripraví vlas na výživu a otvorí šupinky vlasu
potom maska- otvorený vlas vyživí
a NAKONIEC kondicionér- pretože vlas zacelí
je naozaj veľmi nesprávne, používať najprv kondicionér a potom masku!!
ale ak vám to tak vyhovuje kludne to robte dalej- a tento príspevok je 100% pravdivý, nevymýšlam si to, mám to od kaderníčky

Momita

Ahojte prosím Vás ako mám používať masku, na mokré vlasy, na suché vlasy a potom umýť šampónom, alebo ešte predtým použiť šampón, aby to bolo čo najviac účinnejšie. Neviem si dať rady s mojimi vlasmi sú suché a po pôrode mi rapidne vypadali. Ďakujem za rady

casanta

Normalne si umy vlasy samponom, a potom bud masku alebo kondicioner...iba jedno z toho, aby si zbytocne nezatazovala vlasy...masku nechaj dlhsie posobit a potom dobre oplachni