psychiatrický stacionár

Príspevok v téme: psychiatrický stacionár
silvus28

Ahojte dievčatá, dávam vám do pozornosti denný psych. stacionár - sanatórium Spirare, ja sama som sa tam liečila od septembra min. roku do polovice marca 2011, sú tam terapie, komunita, arteterapia, relaxácie a pod. Je to každý pondelok, streda a piatok od 9. do 13.hod. Treba ísť najprv za MUDr. Vránovou na vstupné vyšetrenie a ona vás odporučí do sanatória...je to hradené plne zdrav. poisťovňou a Spirare je na Americkom námestí v BA, oproti nemocnici, sú to také staré budovy, kde treba ísť do dvora a tam už nájdete nad dverami tabuľku "Spirare"
Popri chodení do sanatória vám budú robiť aj rôzne psych. vyšetrenia, anamnézu a absolvujete aj individuálnu psychoterapiu, 10 sedení (zadarmo)...mne dokonca robili aj IQ testy:-)
Takže smelo do toho
A ešte: bolo nás tam asi 12 pacientov, mimo PPP aj s depresiami a úzkosťami či schizofréniou

aknud

Zdravím,

volám sa Danka (28 rokov) a som z Trnavy. Sama skúsenosť so spomínaným stacionárom nemám.

Osobne mám problém s prežúvaním, nechutilo mi vôbec jesť, odmietala som viac jesť, jesť mastné, tučné jedlá... Vlastne hocijakú stravu. Mala som veľkú podváhu. Trpela som mentálnou anorexiou. Fyzický problém mi doktori nezistili, posielali ma len po všelijakých vyšetreniach. Pchali do mňa B12, aby som pribrala. Nič nepomáhalo. Nedokázali mi pomôcť ani doktori - ujal sa ma až môj kamarát, priateľ, motivátor, poradca Peter. Bez neho by som si dlho nepožila.

Keď chcete naozaj dlhodobo a reálne pomôcť a vyriešiť problém, píšte: dana.kolenicova@gmail.com

kotuc

Zdravim,chcem sa spytat,ci mate v poslednej dobe niekto skusenosti s tymto stacionarom.A ci to funguje ako tu bolo opisovane v roku 2011,dakujem.

oui.

lady, nic v zlom, neber to ako utok na svoju osobu, ale ked vidim tvoje jedalne zaznamy, nenazvala by som to "ucinnou liecbou" ... ale samozrejme, za to nie je zodpovedna forma liecby, ale pristup pacienta...

ladyinred2

Nie milý/-á tpch, to je "pozvánka" na jeden z účinných spôsobov liečby PPP, ak nechcete byť rovno hospitalizovaní v nemocnici, ale zvládnuť to ambulantne takouto formou!!!