Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bolest po sexe

tstekvickats

ja som teraz prekonala zápal močového mechúra....tiež som často chodila na wc a bolesť pri močení po vycikaní....všimni si či nemáš krv v moči....a tiež som stále nutkavý pocit na cikanie...hlavne ked máš nutkavý pocit tak to nezadržuj a choj sa vycikať, čím dlhšie držíš, tým viac ťa to bude bolieť...veľa pi tekutín...urologický čajík s brusnicami

veron6890

no ja som uz mala zapal mocovych ciest..tiez nic prijemne..tak to musim cim skor nejako vyriesit..a kupim ten caj..:)no mna stipe az po moceni..to nechapem..ale dakujem..si zlata..:)

mataBB

no ked ta stipe pri mcoeni tak mas pravdepodobne zapal mocovej rury, ale zas moze sa ti to kludne dostat aj do vaginy...na zapal mocovej rury velky pozor! ked sa nelieci tak to moze prejst do zapalu mechura a zo zapalu mechura sa po par hodinach moze vyvinut zapal obliciek, co uz je velmi nebezpecne a lieci sa to len v nemocnici...

ked nemozes ist teraz k doktorovi tak chod aspon do lekarne, nech ti na to nieco daju, opis im to a urcite pomozu, ale k doktorovi by som aj tak urcite sla..a kup si urologicky caj

veron6890

ja uz som mala infekciu.ale uplne inu..a toto som este nemala..tak trosku stresujem..a som v zahranici a este sa tak skoro k doktorovi nedostanem..