Pred tyzdnom som mala sex..a odvtedy mam stale pocit ze potrebujem ist na malu potrebu..je to potom dost bolestive a obcas aj stipe..vobec neviem co to moze byt..neviete poradit???prosim..
bolest po sexe
ja som teraz prekonala zápal močového mechúra....tiež som často chodila na wc a bolesť pri močení po vycikaní....všimni si či nemáš krv v moči....a tiež som stále nutkavý pocit na cikanie...hlavne ked máš nutkavý pocit tak to nezadržuj a choj sa vycikať, čím dlhšie držíš, tým viac ťa to bude bolieť...veľa pi tekutín...urologický čajík s brusnicami
no ked ta stipe pri mcoeni tak mas pravdepodobne zapal mocovej rury, ale zas moze sa ti to kludne dostat aj do vaginy...na zapal mocovej rury velky pozor! ked sa nelieci tak to moze prejst do zapalu mechura a zo zapalu mechura sa po par hodinach moze vyvinut zapal obliciek, co uz je velmi nebezpecne a lieci sa to len v nemocnici...
ked nemozes ist teraz k doktorovi tak chod aspon do lekarne, nech ti na to nieco daju, opis im to a urcite pomozu, ale k doktorovi by som aj tak urcite sla..a kup si urologicky caj
myslim ze nic vazne, kazda s tym mame obcas problemy :)
no jednoznacne nejaka infekcia, takze navstiv doktora