Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechýba mi orgazmus...

Príspevok v téme: nechýba mi orgazmus...
lenci28

ahojte. ešte nikdy som nedosiahla orgazmus. ani sama ani s partnerom. neviem čím presne to môže byť, možno aj vekom (17) možno niečím iným. vo svojom okolí nepoznám nijakú babu čo by na tom bola podobne. dúfam že nie som jediná. ale...na druhej strane...keď ma priateľ dráždi, či už prstami, jazykom, alebo sa milujeme, je mi to veľmi príjemné...stupňuje sa to a vždy sa to dostane do fázy keď začnem do nôh dostávať silné kŕče a akoby sa to vzrušenie zastavilo na určitom bode a nedá sa viac. s masturbáciou som začala asi pred 3 rokmi ale odvtedy sa mi tiež nepodarilo dosiahnuť vrchol. tak som s tým nedávno sekla a povedala som si že keď to nejde tak to nejde. nebudem sa do toho vrhať nasilu. a užívam si sex aj bez orgazmov. netuším aký je to pocit tak mi to akosi vôbec nechýba. najväčšiu radosť aj tak mám keď sa k vrcholu dostane môj priateľ. a k životu nepotrebujem žiadne orgazmy. zaujímalo by ma či je ešte niekto, samozrejme nejaká žena, ktorá je na tom podobne, teda že nikdy nedosiahla orgazmus a ani jej to nechýba a v podstate ho nechce. či som len ja taká divná alebo...:) vďaka za rozumné odpovede :)

pst...

Nepoznám ženu, ktorá by ho nedosiahla. Len chvíľu trvá, kým zistí, ako k tomu dospieť, ona, alebo partner.

pst...

Nepoznám ženu, ktorá by ho nedosiahla. Len chvíľu trvá, kým zistí, ako k tomu dospieť, ona, alebo partner.

sumsulienko

sumsulienka!

Bože,ved to neni možné,ked naštartuje klitoris nepoznám stopku,treba jazdiť rôzne po klitorise,určite by som Ťa spravil!Mám jazyk ako šmirkel a moja šalie ked ju lýžem,vždy ma orgazmus taký silný,že mi spraví fajku a vysaje všetky spermošky!

nicool

Ja dosiahnem orgazmus len dráždením klitorisu, keď si to robím sama, je to vždy. Mala som viac partnerov, doteraz sa mi so žiadnym nepodarilo dosiahnuť orgazmus žiadny. Môjho terajšieho veľmi milujem a aj ma nehorázne vzrušuje a podarilo sa to 1krát, keď ma lízal,to ma vzrušuje najviac. Už z toho som bola veľmi šťastná. Len pre predstavu 1krát ku 40tim bez orgazmu. Ale mám toľko rokov, čo vy, tak verím tomu, že to nebolo prvý a aj posledný krát :))

sumsumienka

Ahoj, ja som na tom tak isto. Nech priatel robi, co chce, nespravim sa, aj keby som neviem ako velmi chcela. Tiez sa zastavim na urcitom bode a dalej to uz nejde. Mam tiez 17. Myslim, ze to vekom pride :) Len treba dalej skusat a zistovat, co je prijemne a co nie :)Drzim prsty.