caw pls poradte ako sa zbavim virazok na tvari ?? mam to take cervene :P
virazki
chod inac na kozne tam ti 100% pomozu...len treba najst toho spravneho doktora ...mne dala zinerit neskor skinoren..teraz uzivam obe a velmi pomaha, ale niekomu too vobec nepomoze kazdemu treba najst liecbu stym ti doktorka pomoze...takze ked tu niekto tvrdi ze toto pomaha a tamto pomaha...nemas to zarucene lebo kazdemu pomoze nieco ine
NA ZADKU SA MI ROBIA VYRAZKY VIETE MI PORADIT NEAKY PRIPRAVOK?
tomi: Vyrazky pojdu dole so Zinerytom alebo inymi atb od koznej; bolestivost utlmis prilozenim kocky ladu, prv ten lad trochu boli, ale ked to nasledne das dolu, je to super pocit); hnisave vyrazky vysusis s Tea tree olejcekom, ale nedavaj ho vela; zacervenanie odstranis tak, ze si pred spanim plet umyjes detskym mydlom a natries Pytiolom (masticka na detske ritky); dodrziavaj pitny rezim, ked ho ja dodrziavam, zlepsi sa mi stav pleti, akne vraj vykazuje problemy s oblickami, takze ich musis donutit pracovat.
V kazdom pripade toto vsetko plati len ak su tie vyrazky akne, moze to byt aj exzem alebo alergia, takze zajdi ku koznej. Vela zdaru-vsetky rady su z vlastnej skusenosti.
jesis ztoho pravopisu teraz robte vedu
Nech sa paci, ak ste z BA, alebo okolia,radi sa Vam budeme venovat.
dermatolog MUDr.Haid,PhD.
www.chirkoz.sk
02-63530163
Kúp si CLEAN and CLEAR.Mojmu synovi to pomáha.
ty brdo ked som to videla ma az ocka zaboleli.
toto neni stranka pravopisu slovenciny ak narazas na to
ty koksooooooooooooooooooo auuuuuuuuuuuu moje ociiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
v_Y_rážk_y