aktualne dejstvo vo svete

alle

Ovecka, vela veci ako cesty a zeleznice, infrastruktura sa vybudovali prave vdaka komunizmu, lebo to bolo organizovane, naplanovane. A pri vsetkych usporach a vlastnej praci si nemoze kazdy dovolit postavit dom, potrebujes minimalne 300000€ a to zo 60€prispevku nenasporis, lebo niekde musis byvat,jest, aj pocas sporenia. Este moc o zivote nevies.

0vecka

a co ked je tam zly pristup?? volakedy neboli zeleznice a aj cesty boli horsie ako teraz a auta neboli vobec... s tym notarom je to odveci ... ja som nikdy nehovoril ze za 60 EUR kupis pozemok... som hovoril ze kazdy ma realnu sancu si na ten pozemok zarobit v realnom case...

uhlie

Vcera som akurat siel cez Novu Banu a Bukovinu. Je tam velmi zly pristup a pracu nezozenies siroko daleko (blizko su len Zlate Moravce a Ziar nad Hronom. No a tu budu tiez nesklepes len tak z nicoho. A za 60Euro sa s tebou nebude bavit ani notar, ktory by ti ten pozemok prepisal.

0vecka

2 uhlie tu mas dalsi...www.pozemkynapredaj.sk a takych okolo 5 EUR je tam jak nasranych....

a to je jedno skratka davka v hmotnej nudzi je tak 60 EUR takze kazdy ked trosku popracuje a to sa ani nepretrhne si moze zabezpecit byvanie na urovni byvania s pred 500 rokov ... takze mi tu nevypravaj ze je to tu horsie..... proste si nieco trepol bez rozmyslania a teraz to tu obhajujes....

Uhlie

Ovecka,

za 10E sa pozemok da kupit mozno len v centre romskej osady. A zivit by si sa tam mohol asi len pasenim oveciek. A aj tie by ti kazdy den mizli.

0vecka

pouzi google napr tu www.pozemkynapredaj.sk

ale podla mna sa da ist aj nizsie ked si zoberies pozemok mimo nejakej dediny ... samozrejme bez inzinierskych sieti... a na taketo byvanie sa da nasetrit so socialnych davok ak budes jest rozky.... volakedy ludia zomierali od hladu

takze netrepte hovadiny ze je to stale horsie...

lost

0vecka

v akom meste/dedine na strednom slovensku su tak nizke stavebne pozemky ze 10e/m2 ?

to by nebolo odveci potom zit rovno tam...

"moj sen" je nieco take, ze mat normalny dom, ale pozemok nie maly, radsej nie pod 2000m2 (nevyznam sa v tom, ale tam potom asi staci 'naporcovat' na stavebny a zahradu).

lebo ked vidim tie pozemky na dedinach, napr ze 500m2, tak tam ma clovek asi tolko sukromia ako na ulici.

a BA kraj radsej nie, tam je to uz prepchate, mozno TT kraj, ale tam su ceny uz podobne ako v BA kraji, cize tiez naho...

0vecka

2 uhlia na vychodnom alebo strednom slovensku kupis pozemok za 10 EUR /m2 mozno aj menej tak mi tu nevypravaj ze ake je to drahe v minulosti museli bezny ludia makat a nemohli vlastniot podu atd atd... toto su take reci ze az to boli jasne ze je to dnes lepsie ako v minulosti....

2 bibi za komancov prosili ciganov aby chodili do prace a chodili po nich autom kazde rano... - takze tu sa toho moc nezmenilo... rozkradat sa rozkrada ale v minulosti nebolo co rozkradnut kedze bezny clovek nemal narok na nic a vlastnil uplne minimalny majetok ...

ono to urcite idealne nieje ale je uplne hlupe sa tvarit ze je to cim dalej tym horsie...

bibi123

uhlie-inak vcera som citala priatelovi niektore Tvoje prispevky v temach o opustenych a utrapenych zenach a dlho sme sa tak nezasmiali:O)))