čo si o tom myslite??aky mate nazor na to čo sa momentálne deje v celom svete?katastrofy,vojny,konflikty...
aktualne dejstvo vo svete
jeanny co mas proti tomu ze sa ludia stazuju, krajiny od nas na zapad vsetky napreduju, su daleko pred nami a stale sa zenu do predu, krajiny od nas na vychod su na tom biedne ale myslim ze si drzia stale taku istu uroven tej biedy, ale u nas to upada podla mna priam kozmickou rychlostou... a co ked sa ludia pred 50timi rokmi mali zle, no mali, ale teraz je sucastnost, a tu u nas pekne na prd. co nas porovnavas s afrikou, to jak keby som preliezal skolu zo 4kami ale poviem si ze su aj taky co prepadaju... pekne od veci
a? kedysi sa aj tie deti mali zle, dospeli este horsie...najme ked mali 10 aby aspon nejake prezilo (ako hovorila tusim prababka...sa zamyslite trosku
no deti sa nemaju zle :)
0vecka ma pravdu, neviem preco sa stale ludia stazuju a tvaria ako by nikdy nebolo horsie, pride mi to smiesne. pochopim ludi niekde v strednej afrike alebo momentalne v japonsku ale tuna? vy ste nikto nemali dejepis? ja by som sa teda skor narodit nechcela ani za nic, mozno o par rokov ale myslim ze toto je najlepsia doba aku sme si zatial mohli vybrat
za dve eura si kupim akurat tak ranajky :)
ovecka 2€x31 je 62€ a to je len strava. V tom pripade nikde nemozes byvat, sprchovat sa, svietit si, prepravovat sa MHD, prat, umyvat si cim zuby atd...takze aj ta strava za 2€na den je u teba predrazena:)
mna to uz nebavi ja som nikde nepovedal ze sa da vyzit so 60 EUR mesacne...aj ked to TERAZ hovorim ze sa da prezit-tym myslim kupit si kazdy den za 2 EURa nejake potraviny ktore stacia na to aby clovek nezomrel od hladu(jasne ze po par rokoch takej stravy je clovek odpisany)
neviem preco to prekrucate... skratka ste chronicky stazovatelia ktorym sa neda vyhoviet :-P
skratka kvalita zivota dnes je ovela vyssia ako bola v minulosti... a to sa jednoducho neda popriet...
milady88
vojny,katastrofy to je len utrpenie ktore by nas malo motivovat v boji o zachovanie zivota tak nasho ,ako i okoliteho ,ale to sa nam zatial nedery pretoze //(napr. nase vyssie hodnoty su obetovane pre nizke pozitky)// si zaciname uvedomovat ,ze bojovat s niecim co je proti nam v nepredstavitelnej presile je nemozne tie meniace sa podmienky to vsetko okolo nas je nastavene na rozklad ktory je uplne prirodzeny
uz mi neostava nic ine ako sa pozerat ,ze my "jedinecny" tvorovia bedeme zredukovany.........mozno?
kristepane, ovecka, ako by si mohol vyzit zo 60e a este usetrit?? kks zdochnem :D
Ovecka,
tak potom sa mylis. Lebo 60 EUR zdaleka nestaci ani na stravu a nie este na to, aby si si z toho nasetril na hocijaky pozemok. No a ak porovnavame minulost so sucasnostou, tak obvykle sa odvadzali desiatky z toho, co clovek vyrobil. A teraz sa odvadzaju patdesiatky na Slovensku.