Držal už niekto tú 36-dňovú kúru, pri ktorej sa je len hnedá ryža alebo ryža so zeleninou? Aké máte skúsenosti? Koľko ste pritom schudli? Chcem ju držať od pondelka...ja ryžu milujem, takže by soom to určite vydržala celých 36 dní:-)
ryžová kúra
ja drzim tuto kuru uz 27 dni,zajtra mam poslednych 9 dni,lepsie povedane predposlednych lebo si spravim aj tych dalsich 9 a citim sa v pohode,je to v celku nenarocna vec a da sa povedat,ze mi to vyhovuje,aspon nemusim velmi premyslat,na co mam chut,co by som si dala atd.prve dni boli trochu narocnejsie,kedze si telo zvykalo a zbavovalo sa toxinov,to som bola unavena a nespala som poriadne 4 prve noci, ale potom to uz bolo ok, zacala som spavat ako babätko,rano vstavam o par hodim skor ako predtym a som fit,citim sa dobre a mam ovela viac energie ako predtym.schudla som 5,5kg a to hlavne v prvych dnoch a teraz si uz vahu drzim,nemeni sa.ale ked prejdem na normalnu stravu,myslim,ze to pojde hore,ale to mne nevadi,lebo som to nerobila ako odtucnovacku,ale kôli zdravotnemu stavu a ten sa mi urcite zlepsil.
Nechcem ti brať ilúzie, ale jesť neochutenú celozrnnú ryžu je niečo iné. :-( Vydržať to prvých 9 dní je veľmi náročné. Práve vtedy sa schudne najviac, ale podľa mňa je to z hladu, pretože človek radšej neje ako tú ryžu bez ničoho. :-( Ostatné týždne sú už oproti tomu prvému ľahké.
Takže, ja odporúčam, radšej jesť pestro s primerane zníženým príjmom kalórií. :-)