HAK??

Príspevok v téme: HAK??
abcdefghij

Ahojte. chcela by som od vás radu. uvažujem, že pôjdem ku gynekológovi daž si predpísať HAK. ale neviem, či je to dobrý nápad. bojím sa toho, že priberiem a že to bude mať na mńa zlý účinok. zasa na druhej strane, s priateĺom aktívne sexuílne žijeme. vždy používame kondóm a nieje to bohviečo. stojí to aj oveľa viac peňazí a dosť stresujem, že ostanem tehotná. mám 19 rokov, pred sebou 5 rokov školy a bábo na krku fakt nepotrebujem.

chcela by som vedieť, aký je váš názor na užívanie HAK, aké máte vedľajšie účinky,...

konciim

ona mi ale uplne vyhovovala ,nepribrala som,aj ten menzes bol fajn potom,len som bola viac podrazdena (mozno budem aj bez HAK) a bolest hlavy.urcite to bolo z HAK,lebo raz som ju na 4 mesice vysadila a viete,ako mi bolo UZASNE?? ale musela som ju zacat brat zase,koli tomu,aby m ivobec chodil menzes. aleteraz kaslem uz aj na menzes.lebo byt ako zaba,aj kedm ije horuco...bola som na vela vysetreniach a asi to bude zHAK,kedze ta nici cievy a zhorsuje krcove zily.a ta bolest hlavy,podrazdenost su take "zakladne" NÚ HAK,by som povedala :)

jankaaaaaaaa

hak ma aj vela vyhod- zoslabenie menstruacie,znizenie bolesti, mozes si menstruaciu oddialit ako potrebujes, zlepsuje plet a vlasy, nemas ziadne starosti s otehotnenim..

jankaaaaaaa

a vedlajsie ucinky vobec nemusis pocitovat, ja som ziadne nemala, mozno prve dva tyzdne som sa citila trosku divne, ale nic vyrazne. len neiktore zeny to pocituju. niektore vobec. musis sama vyskusat, ale nesmies sa uz dopredu bat a nieco si nahovarat, lebo si tie niezaduce ucinky este sama vsugerujes :))

jankaaaaaaaa

konciiiim: tak to ti ta hak nesadla, mala si ju davno zmenit

abcdefghij: vo vseobecnosti kazda hak zmiernuje bolesti pri menstruacii a zoslabuje krvacanie, ale navacsi vplyv na taketo problemy ma asi Jeanine a ta ma vyborny vplyv na plet, ale je asi trocha drahsia sa mi zda

jajka001_

konciiim - a ako vies ze tie bolesti hlavy, podrazdenost a studene ruky si mala z hak?
inak pri jednej hak som bola neustale podrazdene, preto som s nou po troch mesiacoch aj prestala. styri roky?

abgdefghij

konciim:

to si mala 4 roky taéto vedľajšie účinky? nesadol ti potom asi ten typ HAK. ja sa strašne bojím tých vedľajších účinkov...

konciiim

ahoj,ja som akurat po 4 rokoch prestala sHAK akurat vcera! (mam 22)tie bolesi hlavy,podrazdenost ,nechut na sex a stale studene ruky a nohy ma uz fakt nebavia.

abcdefghij

jankaaaa:

no myslím, že pojdem ku gynekologičke. a je vraj dobrá, tak uvidím:) musím si ešte pozisťovať:) ja by som chcela aj takú, aby mi zoslabila menštruáciu, alebo aspoň zmiernila bolesti. a keby mi zlepšila pleť, to by bolo fajn:)

jankaaaaaaaa

dolezite je aby ti hak sadla, preto ju urcite nevyberaju podla ceny :) nie vzdy plati ze vysoka cena=vysoka kvalita, lebo rpi hak je vsetko velmi individualne. su zeny, ktorym nesadne ziadana, a si aj zeny, ktorym vyhovuju asi vsetky.
len dufaj ze tvoj gyn. nieje nejaky zastaraly a pozna len par typov hak :D ale myslim ze v tvojom veku ak si uplne zdrava a nemas ziadne problemy by ti asi predpisal yadine (ma aj pozitivny vplyv na plet)