Stale lubim byvaleho

Príspevok v téme: Stale lubim byvaleho
iwetta

Ahojte, prosim vas o radu. Pred mesiacom som sa rozisla s priatelom s ktorym som zila pat rokov. Nebol to jednoduchy vztah ale i napriek vsetkym nasim problemom sme sa velmi lubili, planovali sme spolocny zivot a tak. Ku koncu som uz vnimala len to zle a velmi som sa trapila a ako vychodisko z tej situacie som zvolila rozchod. Obaja sme si nasli niekoho ineho a velmi rychlo, kedze sme spolu vobec nekomunikovali neviem ako velmi ju on lubi. Moj problem spociva v tom, ze nedokazem ho uz nikdy nevidiet a len tak stratit cloveka. Pred tyzdnom sme spolu volali po prvykrat, plakali sme obaja, povedal mi aj to, ze uz len tento telefonat je pre neho velmi tazky a nevie co by sa stalo, keby sme sa videli. Ja ho stale strasne lubim a posledne dva dni sa spravam ako hlupana, placem a prosim aby sme sa stretli, on, ze nie. Vypisujem smsky ale na to uz nereaguje. Toto odmietnutie je strasne a velmi to boli. Chcem tak vela? Vidiet ho?

LETICIA

iwetta taky dnesny zivot je o schodkach a rozchodoch, ja som mala 3 rocny vztah zo zaciatku to bolo hrozne, ale teraz po roku vobec si ani na neho nespomeniem a to spolu mame dieta. on si uz nasiel inu byva s nou aj s cudzim deckom myslim si, ze to je este horsi pripad, zacni sa niecomu venovat, hlavne sebe a nemysli nato na vsetko to chce cas, len sa uz ku nemu nevraciaj