13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Miriama11

Tany super, aj ja sa chystam, mozno uz za tyzden, len treba dobre last minute najst :) Tak dufam, ze najdem a pojdem :)

Tak drzim palce dnes vsetkym chudnucim :) Tany, Silvag, Muske nech vydrzime, aby sme boli pekne a stihle na dovolenkach :) Hlavne ja nech vydrzim, lebo sa len teraz prezieram :)

Miriama11

Dakujem ti Silvag za radu! :) Ako ti ide dalej dietovanie? :)
Tany dufam, ze vydrzis dietovat tento vikend :) Lebo cez vikend je to najtazsie :(
Slubuju 30 stupnov, takze som zvedava aky bude tento vikend :)
Moje statnice sa blizia, takze jem vsetko co mi pride pod ruku :D Som zo seba sklamana, ale co uz narobim :)

Chystate sa dievčatá niekde na dovolenky toto leto? Niekde k moru?

Musska

Ahojte este raz:) mile spolubojovnicky. Tak sa tesim, ze ste este tu. Uplne sa mi pripomenulo ako sme spolu zacinali... Este Tany, Silvia .... Aj ja som sa rozhodla, ze sa k vam pridam. Uz dnes som sa chcela, ale v praci obed - tak som porusila. Zajtra zacnem natvrdo a hadam sa mi zadari. Mne vaha stoji, max kolise 1 - 2 kila. A teraz dam dolu tie dalsie :)

Tany

silvia ďakujem moc krásne, budem potrebovať podporu a dosť veľkú síce som odhodlaná už skončovať s kilami poslednými tak idem na to nech aj umriem od ,,hladu" :D