13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Miriama11

Ahoj vsetky chudnuce,
tak ako ste dnesok zvladli? Tany, Slimka, Muska, Silvag?
Dnes bolo priserne teplo a bude horsie :)ja viem.. Drzim vam palce, aby ste do rana nic nepojedli :) a rano, aby ste mali vysnivanu vahu :)
Inac ako vnima okolie vase zmeny vo vahe? Cim viac ludi vas pochvali, tym viac vas to bude motivovat :)

Slimka

Čaute kočeny, som rada, že sa Vás tu zrieba.. ja som včera večer bola von, dali sme si pár drinkov a už to išlo, fajne sme sa napapali a dnes mám +0,4 .. ale nevadííí veď to do zajtra spálim a padlo mi to vhod :)

Tany

Mirka cez víkend ak budeš mať čas a bude pekne aj ty sa budeš čľapkať.... základ už mám dlho, aj včera som bola na kupku

Miriama11

Ahoj Slimka, to poznam, ked som sa najedla vecer vela a vaha mi stupla. :) ale to vobec nevadi, lebo ak budes dodrziavat striktne dietu na druhy den, tak budes mat menej o 0,4 menej a este mozno o nieco viac :) drzim palce :)

Tany jak ti zavidim :(, my mame tiez bazen, ale voda v nom nie je a ani nemam cas :) Ale treba nejaky zaklad chytit pred tym ako ides na dovolenku :)

Tany

Ahojte kočky tak ako vám to ide na dodržiavam bazén máme postavený tak sa už len čľapkať v ňom keď je také krásne počasie :)

Slimka

Čaute kočeny, som rada, že sa Vás tu zrieba.. ja som včera večer bola von, dali sme si pár drinkov a už to išlo, fajne sme sa napapali a dnes mám +0,4 .. ale nevadííí veď to do zajtra spálim a padlo mi to vhod :)

Slimka

No je mi jasné, že to nebude trvať len 2 týždne ..pre istotu ani na tú dovolenku nepojdem :-D ..verím, že s Vami to vydržím ..a keď budem mať slabú vôľu tak prídem sem :)

Slimka

No je mi jasné, že to nebude trvať len 2 týždne ..pre istotu ani na tú dovolenku nepojdem :-D ..verím, že s Vami to vydržím ..a keď budem mať slabú vôľu tak prídem sem :)

Miriama11

Ahoj vsetky, prisla som vas podporit aj dnes. Dnes bude dlhy horuci den, tak musime vydrzat!!! Bude nam to pripominat, ze je teplo a ze coskoro budeme nutene sa vyzliect do plaviek :) Niektore mozno v horucave nemaju chut jest a niektore naopak :) Drzim Vam palce, ja sa budem pariť v izbe a ucit sa :) Caute