zdravym ja by som sa chcel spytat dievcat ake su prve priznaky tehotenstva dufam ze nie bolest celeho brucha lebo odkedy som s kockou a mal som snou sex den po menzese nespravil som sa donej nic take ale o par dni nato sa stazuje stale na bolesti brucha v dolnej casti pri panve a pri zaludku :/
prve priznaky tehotenstva
tiez sa smejem na "mudrostami" tu pritomnych panov. Najviac mi je zle, ked citam, ako kade kto sexuje, ale zaklady biologie nepoznaju. Ako preboha mohla baba otehotniet, ak do nej nesli spermie? a ako preboha mohla hned po oplodneni zvracat? Fakt sa mi rozum pozastavuje... niektore zeny nemaju okrem rastuceho bruska priznaky ziadne. Iba vynecha menstruacia, ale zena je ok... ale vdaka takym hlupostiam sa potom po internete siria "poplasne spravy" a clovek robi paniku namiesto toho, aby si radsej vzal do ruky knihu a nasiel si to v autorizovanom zdroji....
zeny zvraca po oplodneni???? :D:D:D:D preboha to co je za vymysel
dvaja mudri chlapci sa nasli... prvy priznak tehotenstva byva az vynechanie menstruacie, je len velka vynimka, ze by zene bolo zle skor ako by jej meskala menstruacia... akurat bolesti v podbrusku su skor ako meskajuca menstruacia, ale tie su skoro identicke s tymi co mava zena pred menstruaciou aj tak, takze smola chlapci, treba cakat...