ahojte. s priatelom mame myslim si ze super vztah az na jednu vec. vlastne jediny dovod pre co sa hadame su jeho byvale. on je s nimi dobry kamarat, dokonca sa vyjadril, ze su to jeho najlepsie kamaratky a stretava sa s nimi. vzdy ked idu von s partiou tak je aj s nimi, pretoze su z jednej partie. chodia spolu v ramci partie na dovolenky..., a vlastne vsetky partiovske akcie. ja si nemyslim ze som ziarliva zena, ale tieto ich stretnutia s nimi mi hrozne vadia. ja s tou partiou von nechodievam a teda s jeho byvalymi nie som v kontakte, pretoze by mi to bolo znacne neprijemne. on nemieni ich stretavanie sa obmedzit, pretoze on ma s nimi (podla jeho slov) cisto kamaratsky vztah a nic zle na tom nevidi, ked sa s nimi kamarati. verim, ze by ma s nimi nepodviedol, ale ich stretnutia su mi nanajvys neprijemne. tolerovali by ste to svojmu partnerovi? dakujem
moj priatel sa stretava s jeho byvalymi :(
Neviem kolko mas r. , ale ja by som to urcite netoleroval. Keby sme isli spolu von obaja tak by mi to vobec nevadilo , ale ,ze idu spolu aj na dovolenku ? A to byvale nemaju svojich chalanov ? Hmmmmm.
mali by ste ustupit obaja. On obmedzit stretnutia a ty to zacat tolerovat. Ja mam tiez skvely vztah s byvalym priatelom a rovnako moj sucasny partner a jeho byvala si rozumeju. Ber to z tej ludskej stranky. Ked si ludia rozumeju, tak sa proste stretavat neprestanu. Chapem tvoju situaciu, no najhorsie je tvojmu partnerovi nieco vycitat. Povedz mu o svojich pocitoch, ze ta to trapi a popis mu presne, ako sa citis. Hovor jednoducho len o sebe, nie o nom. Tak by mal byt schopny ti viac porozumiet...
to je ťažko takto radiť, každý sme iný . a neviem, aký je on, či by si dokázal vybrať medzi tebou a partiou ..
povedala by som mu, že mi to vadí . a dalej by som postupovala podla toho, čo by povedal, ako by reagoval na to ...
nie je to moja partia, nikoho tam nepoznam a su z ineho mesta...a nebolo by mi prijemne travit cas v spolocnosti jeho byvalych. skor som chcela vediet, ci by si to napr. ty tolerovala, alebo ako by si to riesila, keby to robil tvoj partner....
nemyslím si, že by sa prestal s nimi stretávať. je to čudná situácia . takže je len na tebe, či mu budeš veriť . a prečo nechodíš aj ty s nimi von?