Rakovina krčka maternice

Príspevok v téme: Rakovina krčka maternice
niicolla

Ahojte.Moja mama ma chce dať zaočkovať proti vírusu,ktorý spôsobuje rakovinu krčka maternice.
čo si o tom myslite? .. mne osobne sa to nepáči..neviem,či je to pravda ale niekde som čitala ,že keď boli ženy zaočkované,aj tak sa stalo že tu rakovinu dostali..a zomreli :( .. a predsa to očkovanie nie je 100korun..

ja vvôbec niesom za žiadne očkovania a myslim si,že keď má človek nejakú chorobu dostať,dostane ju tak či tak..čo mám robiť? :(

niicolla

Ďakujem za vŠetky reakcie..ja osobne tomu moc neverim tiež a nechcem sa očkovať..teraz mám 15 rokov..naši su rozvedení a mama chcela,aby som sa šla očkovať..keĎ som povedala otcovi,povedal že mi to nezaplati..nie za to,že by nechcel dať peniaze ale kvôli tomu,že v anglicku bol veľký boom o tom že to je zlé a že dievčatá na to zomreli a že on mi nič také platiť nebude..on totiž žije v anglicku a tam sa istu dobu o tom veľa hovorilo..a keď som prišla za mamou,povedala mi že nech neverim čo mi kecá oco ,že sa pôjdem zaočkovať a že musim isť ,kým som ešte panna .. ale proste,ja to nechcem..je to len farmaceutický ťah podla mňa ako aj každé očkovanie..čo mám robiť? a ako presvedčiť mamku?

RNG

Zvysujte si viralnu imunitu a aj tento virus nemusite chytit, ako aj ine, co obiehaju svet a coraz viac ich clovek v sebe nosi. Zato, ze su v tele pri zvysenej viralnej imunite sa ich mozne poskodzovanie tela minimalizuje.
Inac zvysenie viralnej imunity som tu spomenul mnohokrat, pouzite vyhladavac. Trebars aj na Google.sk to mozete najst, ked zadate napr herpes rng alebo ine viralne temy, ako hpv, EBV atd.
Snazil som sa pozbierat z roznych lekarskych periodik take ;prostriedky na zvysenie vitralnej imunity, co su dostatocne ucinne a vo forme volnepredajnych neskodnych potravinovych doplnkov. lebo zvysovanie viralnej imunity je celozivotnyn udrzobny plan, tj nemal by obsahovat nic ani nahodou skodlive.

Laurina22

Dievcata,kazda poistovna preplaca inu sumu vakciny.Ale Vy si ich musite zakupit,a az potom Vam bude preplatena cast.

Moj osobny nazor je,ze je to nezmysel.

danielaaa

jasne ale tie dievcata co zomreli mali urcite problemy, ak je clovek zdravy nemusi sa nicoho bat ja som uz rok po tom a som tu stale

ververeka

mne osobne tiez lekar navrhoval ockovanie.
musel mi urobit na zaklade zlej cytologie aj hpv typizaciu ktora vysla negativna a tym mi poistovna preplatila 80e za toto vysetrenie. nedala som sa zaockovat a osobne si myslim, ze ak chodis vcasne na preventivky ku gynekologovi, rakovina zenskych organov je najlahsie odhalitelna vo vcasnom stadiu.

smajka80

Čo ma dosť prekvapilo je, že mi predvčerom priniesla domov dcéra (bude mať 10) takú brožúrku. Že to dostávali v škole. Je tam rozpísané o tej rakovine, čo ju spôsobuje, atď. + kartička na zľavu tuším 50€ to bolo za všetky očkovania. Nemám prehľad koľko to stojí ale určite to neni lacná záležitosť. Aj tak si myslím že farmaceutický priemysel vie najlepšie ako sa nabaľovať. Urobíme bubububu a € sa budú sypať. Tak isto som toho názoru, že taká rakovina prsníka je častejší problém žien. Alebo iné nebezpečné ochorenia. A samozrejme po rokoch sa príde na to, že nie všetko čo sa ospevovalo v týchto rokoch bolo až také super. Tak to už býva.

ververeka

ockovanie je proti hpv, nie proti rakovine krcka.
hpv je JEDEN Z DOVODOV vzniku rakoviny. ked sa da ockovat, nie je vylucene ze ju mat nebudes.

RNG

Daniela, tie , co zomreli okamzite po ockovani v Anglicku a Nemecku po zastepeni sa nijak nedaju odklamat!
Preto sa urychlene zastavilo to plosne ockovanie, ktore chceli v Anglicku znasilnit na vsetky dievcata.
Ja osobne by som si to stokrat rozmyslel, pokial su na trhu take vakciny, co mozu ludi poskodita dokonca zabit.Aj ked len male percento!Tu je napr jeden zo starsich clankov ktory este nevymazali z internetu
endofmen.wordpress.com
tiez
iinformedparenting.blogspot.com
tiez
childhealthsafety.wordpress.com
atd.

danielaaa

tak ja zaockovana som, moj gyn. mi to odporucil a urcite sa po tom nezomiera, ockovanie mladych dievcat bude coskoro povinne, asi by to neponukali ak by to nebolo ucinne, tato vakcina sa vyvyjala dlhe roky, azda ti nedaju do tela kdeaku hlupost,

RNG

Zvysuj si viralnu imunitu, nebudes sa muset bat hromadam zdravotnych problemov, za ktorymi su virusy. Najdi si to vyhladavacom v temach herpes, hpv, EBV a podobne. Moje prispevky mozes najst aj na Google.sk zadanim slov napr herpes, rng
Snazil som sa v nich uviest co najviac doplnkov, co ucinne pomozu telu v boji s virusami roznych druhov, rady od roznych znamych lekarov ktori pracuju s prirodnymi doplnkami na liecenie a udrzbu zdravia.