Povodne chceli preockovat povinne v USA, britanii a nemecku vsetky mlade dievcata, po debakli ako zomrelo viacero dievcat a hromada mala na ockovanie nepreiznive reakcie sa stiahli a tvaria sa , ze sa nic nestalo a dosial si nepriznali, ze tie vakciny maju privela skodlivych ucinkov a nemaju dokazane zarucene ani len tie priaznive ucinky podla vyrobcov.
Lekari o tom nevedia nic viacej, ako vyrobcovia rozsiruju v svojich reklamach, odkial by aj mohli, ked vsetok vyskum a vyvoj na tom robili len vyroibcovia vakcin a nechcu ho vobec zverejnit, tj nemame nijak moznost ich skontrolovat, vraj im MUSIME DOVEROVAT. Nuz po dlhsich zivotnych skusenostiach som zistil, ze sa doverovat neda kompletne nikomu a ti, ktori nieco stale zatajuju a tvrdia, ze vakciny neskodia, ked som mal aj sam este za detstva moznost pozorovat velmi silne a neprijemne reakcie na vakciny,tiez videt vakcinovanych ludi ochoriet na to, proti comu boli udajne vakcinami ochraneni, zrejme cigania uz desatrocia a very takym by som nikdy nedoveroval