Rakovina krčka maternice

Príspevok v téme: Rakovina krčka maternice
niicolla

Ahojte.Moja mama ma chce dať zaočkovať proti vírusu,ktorý spôsobuje rakovinu krčka maternice.
čo si o tom myslite? .. mne osobne sa to nepáči..neviem,či je to pravda ale niekde som čitala ,že keď boli ženy zaočkované,aj tak sa stalo že tu rakovinu dostali..a zomreli :( .. a predsa to očkovanie nie je 100korun..

ja vvôbec niesom za žiadne očkovania a myslim si,že keď má človek nejakú chorobu dostať,dostane ju tak či tak..čo mám robiť? :(

cinni

presne toto co vravi laurina mi povedala moja lekarka, ze je to viac menej preto zbytocna zalezitost... neda sa zaockovat voci vsetkym typom, len voci par a aj tak to nieje istota... zena ktora nezanedba preventivky sa podla mna nema coho bat

baba111

Očkovanie nepomôže proti žiadnej chorobe, to iba medicína si myslí alebo je o tom presvedčená že vymetie choroby,mýlna predstava a nie to ešte proti rakovine (hociakej) je to biznis farmaceutických spoločností, počula som že už idú očkovať aj proti rakovine penisu v Rakusku aj v USA to frčí, bohatí sa boja tak potrebujú nejakú zábezpeku, očkujú už aj 12 ročných chlapcov??????xixixi.

Laurina22

Nezabudajte,ze ockovanie proti rakovine krcka maternice je len proti jednemu typu HPV.Existuje ale dalsich x mutacii HPV,proti ktorym ockovanie neexistuje...

geekygirl7

Pikachu: Tak by to malo byt, bohuzial to tak v skutocnosti nefunguje. Aj minule tu bola taka tema: prisla zena nepredvidane z prace cez obed domov a nasla manzela v posteli s milenkou. No a je tehotnaa. Kovie co od neho moze nachytať. A chlapik sa inac tvari doma akoze nic, je mily a pozorny. Kolko bolo takych pripadov, zena ma gynekologicke problemy - bum pohlavna choroba a potom vyplakava, ze vsak manzel je 100% verny neda sa to chytit na kupalisku, saune, zachode a pod? Inemu cloveku proste 100% verit nemozes. Chlap urcite nebude pred neverou zvazovat, ci ta potom nenakazí HPVckom.

Pikachu

nicolla

Myslim, ze najlepsie ta pred rakovinou krcka maternice ochrani rozumny sexualny zivot. Nebud promiskuitna. Najvacsie riziko vzniku rakoviny krcka maternice maju zeny, ktore zacali so sexualnym zivotom v mladsom veku a mali viac sexualnych aprtnerov. Okrem toho, maj sex s partnerom, ktory takisto nie je promiskuitny. A najlepsie obrezany.

Pikachu

nicolla

Myslim, ze najlepsie ta pred rakovinou krcka maternice ochrani rozumny sexualny zivot. Nebud promiskuitna. Najvacsie riziko vzniku rakoviny krcka maternice maju zeny, ktore zacali so sexualnym zivotom v mladsom veku a mali viac sexualnych aprtnerov. Okrem toho, maj sex s partnerom, ktory takisto nie je promiskuitny. A najlepsie obrezany.

RNG

Povodne chceli preockovat povinne v USA, britanii a nemecku vsetky mlade dievcata, po debakli ako zomrelo viacero dievcat a hromada mala na ockovanie nepreiznive reakcie sa stiahli a tvaria sa , ze sa nic nestalo a dosial si nepriznali, ze tie vakciny maju privela skodlivych ucinkov a nemaju dokazane zarucene ani len tie priaznive ucinky podla vyrobcov.
Lekari o tom nevedia nic viacej, ako vyrobcovia rozsiruju v svojich reklamach, odkial by aj mohli, ked vsetok vyskum a vyvoj na tom robili len vyroibcovia vakcin a nechcu ho vobec zverejnit, tj nemame nijak moznost ich skontrolovat, vraj im MUSIME DOVEROVAT. Nuz po dlhsich zivotnych skusenostiach som zistil, ze sa doverovat neda kompletne nikomu a ti, ktori nieco stale zatajuju a tvrdia, ze vakciny neskodia, ked som mal aj sam este za detstva moznost pozorovat velmi silne a neprijemne reakcie na vakciny,tiez videt vakcinovanych ludi ochoriet na to, proti comu boli udajne vakcinami ochraneni, zrejme cigania uz desatrocia a very takym by som nikdy nedoveroval

danielaaa

boze dievca, daj sa zaockovat, tie dievcata co zomreli,nezomreli na ockovanie ale preto ze mali ine problemy, krvne zrazeniny v tle napr....gyn. to odporucaju

niicolla

Ďakujem za vŠetky reakcie..ja osobne tomu moc neverim tiež a nechcem sa očkovať..teraz mám 15 rokov..naši su rozvedení a mama chcela,aby som sa šla očkovať..keĎ som povedala otcovi,povedal že mi to nezaplati..nie za to,že by nechcel dať peniaze ale kvôli tomu,že v anglicku bol veľký boom o tom že to je zlé a že dievčatá na to zomreli a že on mi nič také platiť nebude..on totiž žije v anglicku a tam sa istu dobu o tom veľa hovorilo..a keď som prišla za mamou,povedala mi že nech neverim čo mi kecá oco ,že sa pôjdem zaočkovať a že musim isť ,kým som ešte panna .. ale proste,ja to nechcem..je to len farmaceutický ťah podla mňa ako aj každé očkovanie..čo mám robiť? a ako presvedčiť mamku?