No čaute mám 14r. a potreboval by som poradiť možno si pomyslíte ž niesom ok ale napíšem..proste ľudia neviem čo mám zo sebou robiť ale vždy ked sa mi niečo stane zlé že napriklad mi niekto povie nadavku že debil atď určite viete ine :D...tak mne normalne pride do plaču...fakt sa za to hanbím že chlapec ako ja a hoci mu človek mne povie že debil tak mňa to strašne urazí a nerozpravam sa s tým človekom i týždeň aj ked nevie čo by ten človek urobil neviem či som nejak psychicky labilný ale thak je to dosť neprijemné že hoci aj pre srandu sa hned urazím a pride mi strašne smutno a mám zničený deň,,,aj ešte niečo mám taký pocit že ma celá škola ohovára ja nevem čo mám už robiť,,,nič hrozné ale ja by som tak chcel s každým vychádza v dobrom no nedá sa.Vďaka za rady.ak tu nejaké budú:)
Ohovaranie a slabosť
Nie :(
bbe a uz mas kamaratov?
aha :D fakt rychlost ........
Nie už nieje ale i tak dakujem všetk je už ok :)),,mám ich dosť len niekedy pride take že ako každý ťa neznáša ale už je to v pohode:))
Neviem či je toto ešte aktuálne, ale mám 17 a taktiež som bol taký asi do 16. Teraz sa neurážam na srandu ale s tým pocitom že ma každý ohovára mi to zostalo dodones.
Ale teraz k tebe.
V posledných vetách som dobre porozumel že nemáš vela kamarátov?
Nie som síce odborník ale dosť som si toho prežil aj ja dodnes a myslím že som to tiež mal z toho že som mal málo/žiadnych kamarátov.