potrebujem surne schudnut v bokoch,brucho a zadok!! :(

Príspevok v téme: potrebujem surne schudnut v bokoch,brucho a zadok!! :(
lusiana

ahojte.potrebujem pomoct s chudnutim hlavne na BOKOCH trosku na brusku a zadok..velmi ma trapia pod pasom take tukove vacky.velmi by som si zelala to dat dolu do 2 tyzdnov pretoze za dva tyzdne mame v skole plavanie a nemozem sa ukazat v plavkach ako nejaka bomba..obmedzila som moju lenivost a pazravost..miesto toho aby som sla do skoly busom tak idem peso cca 20 minut a spat ..ked mam cas tak si idem zabehat..toto robim asi 3 tyzdne a vobec ziadna zmena..niekdo mi aj povedal ze to robim zbytocne ze to sa mi len spravia svaly.neviem co je na tom pravdy ale uz mam zly pocit z toho aku mam postavu. vopred velmi dakujem za pomoc

darka15

ahojte mam 15 rokov mam 170 cm a važim 72 kg strašne bi som chcela dat na 65 aspon.. pred rokom a pol som važila 84 kg a dala som 12 kg dole... ale teraz to už akosi nie a nie ist .. poradte pi prosim

MajuskoNR

stačí ak prejdeš na makrobiotickú stravu a budeš cvičiť 3 hodiny denne - 6 dní do týždňa - hodinu aerobic, potom hodinu jógu a následne posilovať.

petika

no, mne dosť pomohlo jesť každé 4 hodiny...A hlavné je neprejedať sa... A obmedziť sladké. A raz som jedla asi týždeň iba cereálie a schudla som 5 kg, ale pak sa mi začali lámať nechty..takže neodporúčam a aj tak to nebolo vidno... o a istý čas som chodila behávať..je to fakt dobré na nohy, na vnútorné stehná, ktoré sa dosť ťažko formujú... Ale keďže už je veľmi teplo, behať s ami ani veľmi nechce ale zato využívam naše bágrovisko, kde chodím plávať a myslím, že plávaním sa posilňuje celé telo...

andrea1234

lusiana, ech ako by som pocula seba hovorit spred 10 rokov. Vtedy mi vadilo 55kg, teraz mam 58 - 59 kg. Nerob ziadne drasticke diety a maj dostatok pohybu - urobis tym sluzbu sama sebe do buducnosti.
A neobaluj sa do folii, je to bez ucinku su to somariny, akurat si mozes privodit koznu chorobu. Tuk sa neda vypotit.

westley

BEDNA : Ahoj ... precitala som si to co si napisala a je to vemi podobne mne no len v bokoch a pod. mi to zostava roky .. cvicim nejem sladke a tiez sa mi zbiehaju slinky ked ich vidim ... a jedna dobra kamoska mi poradila ... ked mas chut na nieco sladke alebo slane a vies ze ti to urobi zle tak sa napi cistej vody alebo pripadne mineralky .. pi az tak dlho pokim ti chut prejde .. voda ti nic nespravi mozno ti vyduje brusko .. ale iba trosku ale to sa rychlo strati ... sice budes chodit moc vela na zachod ale nespravi ti to taku skodu ako sladka znama cokolada ... =)) mne to pomaha no ale aj tak to neni ono .. ale chudnem a toho sa drzim .......

rambo

Ech by som ti poradil najsilnejsiu zbran proti tuku. Ale neviem ci by to bolo rozumne dat to na verejnost. Tak smola.
Ako som uz x krat tu pisal treba navstivit
internetove stranky o fitnessv a pozriet si clanky a hlavne fora.
napr:www.biomag.sk
www.kulturistika.com

germi

no, dievcence, aj ja som hruska jako vysita... pamatam sa ze raz som mala docela peknu postavu, vtedy sa mi zmensili boky, stehna aj zadok.. a co som robila? skoro som nejedla a veeela som cvicila. ale samozrejme nic taketo neodporucam, bo potom vsetko spat naberiete... aj dvakrat tolko dokonca... ale s cistym svedomim mozem poradit cviky na problemove partie-ale musite ich vela spravit za den, ale zasa nemusia byt narocne. a samo, kto ete tak neucinil, tak upravit stravu a dost pomaha vysadnut na bicykel! a prekrvovat pokozku vseliakymi masazami, aby sa celulitida neusadila, abo aby zmizla...

anabelita

aila56-
ja neverim tomu,ze nevyzeras dobre..ked uz chces lepsie vypadat tak lem cvic,ale urcite nechudni..ti to vobec netreba

aila56

ahojte.....zienky.....ja mam 168cm...a 49 kg...niektora si urcite povie ...co tu ona chce sak je chuda...ale neni to tak mne sa vs. hromadi v nohach....chodim uz behat....no potrebujem surne schudnut na 45kg......dajaky trik???mate??

melissa

mam vysku 160, vazim uz cele roky 50kg.pred rokom som náhle ochorela na erythema nodosum, do toho sa mi pridružili bolesti rúk, nôh, klbov , svalstva, odišla mi krčná chrbtica, platničky, začla som brať hormóny na nedostatočnú činnosť štítnej žľazy a lieky na žeské problémy... Do 41 r.som nikdy nebola vážne chorá a mimo rizikového tehotenstva ani na PN. Za rok som pomaly chodiaca troska. Stále mám rovnakú váhu, nezmenila som jedálniček,nikdy som sa v jedle neobmedzovala ,mám menší pocit hladu, no všetko sa mi ukladá na zadok,brucho,stehná, takže vyzerá, akoby som pribrala 5-6kg! Som zvyknutá nosiť priliehavé oblečenie, takže mi to vadí. Podľa možnosti cvičím, ale... pred rokom som mala veľmi nízky cholesterol, teraz mám niečo málo nad hranicu!
Kúpila som si v lekárni čaje na trávenie,očistu organizmu, odbúranie tuku, obmedzila kávu,nefajčím,nepijem,na sladkosti nie som, no výsledok nevidím.
Čo poradíte?