Dedicne ochorenie

Príspevok v téme: Dedicne ochorenie
problem65432

Zdravim
Moj problem :
Mam frajerku chodim s nou asi rok (medzi casom sme sa rozisli a dali zase dokopy) pred nedavnom jej bola diagnostikovana trombofilia (dedicna forma) je to zvysena zrazanlivost krvy co znamena ovela vyssie riziko trombofilnych ochoreni ako je mrtvica tromboza ... tak isto to znamena komplikacie pri tehotenstve konkretne vyssie riziko potratu
a dalsie veci
lekar jej povedal ze nemoze dlho lezat kazda modrina ju moze stat zivot a podobne veci:(

moj problem spociva v tom ze nechcem aby to moje deti zdedili. aby sa museli bat kazdej modriny.
mam ju velmi rad mame sice iste problemy (kto nema...) dali by sa urcite vyriesit . Dedine ochorenie ale prekusnut neviem :(
moja otazka znie ako by ste sa zachovali vy v takejto situacii

problem65432

Citil by som sa hrozne preto to nemoze byt dovod rozchodu aspon jej to nemozem povedat
ja deti urcite mat chcem ona by ich najradsej vcera porodila
Problem nie je v tabletkach ale neviem si predstavit ze by som svojmu synovi musel vysvetlovat ze preco si musi davat pozor aby sa neudrel :((
a dedi sa to urcite aka je pravdepodobnost ze to to dieta dostane to neviem

Inner

chapem tvoj problem. Kazdy chce zdrave deti. Moj priatel by ma kvoli tomu nikdy neopustil, tiez som mala podozrenie na trombofiliu. Ale pokial viem, na to sa uzivaju lieky na riedenie krvi. Odporucam tvoju otazku adresovat gynekologom na antikoncepcia.com - opytaj sa tam, ci sa nevyhnutne trombofilia dedi. Ale rozhodnut sa musis sam. Nikto nevravi, ze musite mat deti a ze vobec spolu ostanete. Asi negativna perspektiva, ale obrat si to. Ako by si sa citil, keby ta priatelka opustila pre nejaky tvoj zdravotny problem?