Ahojte
chcemsa opytat na vas nazor mam 21 rokov a s priatelom som uz 6rokov.zazili sme uz kadeco a vzdy to nas vztah vydrzal a perto si vazim ze je taky silny a pevny ale zda sa mi to uz dlho-6rokov a ziadne zasnuby,ziadne spolocne byvanie,ziadne dieta kedze sa nan estše necitime...ja neviem zda sa mi to take zvlastne ale nechcem na neho tlacit...co si o tom myslite??????????????
dlhorocny vztah
Elissa nevyjadrila si sa troska zle?Nechcela si napisat ze deti nechces mat este 5 rokov?Lebo keby si ozaj myslela 15 rokov tak to akoze neni troska strelene ze ty budes mat 40 a on cez 50 rokov?Na prve dieta doooost neskoro a velke riziko ci bude zdrave ked budes rodit po 40 az.
elissa, prepáč, možno som to nepochopila, ale ty chceš mať dieťa až v štyridsiatke? nie je to už kus neskoro??
ale ved uz pracuje cez 2roky a tak isto aj ja.
Dievky, nic vam neujde! Mam 25, partner, s ktorym zijem skoro 4 roky ma 36. Myslim, ze je to rozdiel, ci je baba s chalanom od 16tich alebo pozdejsie. Ja som sama seba nasla az teraz. Sobas planujeme, deti este 15 rokov nie. Mame vlastny byt, vlastnu domacnost a je nam fajn. So svojimi skolopovinnymi priatelmi sa nehrnte do sobasa, nechajte ho, kym nezacne pracovat aspon;)
mam skype,ale moc tam nechodim :(
icq nie,skor skype
chcela som napisat,ze to ja uz budem mat 32rokov,nie 22 :) to ako keby som mala teraz 12 :) ja tlcik ..
aaadka..aj moj chce mat deti,ze az o 10r.ale to ja budem mat uz 22r. :( to ja uz chcem mat 2deti dovtedy,snad..ale uvidime,hadam sa ten moj da nejako presvedcit..pocujte babenky,nemate ICQ???sa postazujeme osobne :)
sunny sweetie,
ten odkaz na to forum co si mi poslala tak to co si tam pisala to su presne moje pocity presne tak to vnimam aj ja a som zvedava ako dlho to este u mna takto bude a ci sa vlastne niekedy tej svatby dockam, ci aj po tolkych rokoch budeme spolu...a ako to vobec bude klapat...minule mi povedal ze o chce mat svatbu niekedy v tridsiatke chapes?ved to sa mame zobrat po 16rocnej znamosti?je to divne...
sunny swetie presne ako keby si pisala o mojom vztahu s priatelom... az na to ze my sme spolu len dva roky, ale uz v lete by sme sa mali stahovat do spolocneho :))) uvidim ci ho potom odtial nevyhodim ak mi pojde nahodou na nervy :)))) som zvedava hi-hi