Z čoho sa môže dostať pásomnica, ako sa to prejavuje a ako sa jej vyhnúť? Ďakujem
pásomnica
house-co sa tyka toho smazenia, opekania pri tychto tepelnych upravach tusim okolo 120C v potravinach vznika akrylamid -reakciou aminokyselin s laktozou, fruktozou, glukozou. a ten sposobuje v tele rakovinu, takze neviem, ci je dobre az tak jedavat vysmazene obalovane rezne... radsej mat pasomnicu ako rakovinu:O)))
preco, chces ju zohnat?
Hlavne z bravcoveho masa zle tepelne upraveneho.Takze smazit , varit , opekat, nejest polosurove, alebo surove maso.Ale mozete ju dostat aj od zvierat.
Sledujte stolicu, ci tam neobjavite biele kusky ako rezance.Potom k lekarovi.Preventivne pomaha pit rosol z kyslej kapusty, zvycajne ju na zaciatku vypudi.Clovek chudne aj ked papka.Vacsinou ma pocit hladu.Byvaju aj mierne bolesti v podbrusi.