CO POUZIVAT PRI ZEHLENI VLASOV

Príspevok v téme: CO POUZIVAT PRI ZEHLENI VLASOV
gashty

Prosim poradte mi niekto,surne...Na navode na pouzitie zehlicky na vlasy je pisane,ze sa nema pouzivat lak,gel ani nic podobne...Ale viem ze existuju penove tuzidla a rozne spreje na ochranu vlasov pri zehleni...Mam ich pouzivat alebo nie?POUZIT ICH TESNE PRED ZEHLENIM VLASOV?CO SA STANE AK ICH NEPOUZIJEM?ZNICIA SA MI VLASY?

kitti

Je to lacnucky olejcek od DIXI. Ja som uz vyskusala aj ostatne drahsie,ale mne sa njviac paci tento olej. Ale to závisí aj od toho ake mas vlasy. Aj ja som vyskusala vela,kym som nasla toto. Vies je to pravda : nie stale drahsie je lepsie!

gashty

ma niekto skusenost novym pen tuz na vyrovnavanie od lybaru -hott iron stling mousse?alebo sunsilk kremom na narovnanie?

luciiinka

ja si žehlím vlasy už dlhšiu dobu. používam prípravok na vlasy-taký krém tesne pred žehlením od lorealu. nikdy som si ich nespálila. vlasy mi vydržia dlšie rovné, príjemné na dotyk a voňavé.
pozri, keď ti to robia v kaderníctve, taktiež používajú prípravky, takže kľudne môžeš aj ty.
predtým som nepoužívala nič pred žehlením, pravda moje vlasy boli trochu zničené. takže radšej použi.

kitti

Existuje olej na vlasy.Po umyti treba vysusit,potom treba naniest olej,hlavne na konceky.Potom ich mozes zehlit. Od oleja budes mat rovnejsie,lesklejsie,krajsie.