čomu dať prednosť? :(
vysnívaná univerzita alebo láska?
pozri sa ked ste spolu 5 rokov, tak by to mal pochopit, ze to asi pre teba vela znamena sa dostat na skolu. Ale zo skusenosti viem ze len malo vztahov z puberty a hlavne na vysokej nevydrzalo. ale poznam aj take co prezili aj pubertu aj vysoku, teraz splu ziju a su stastny, ale ked chces ist na vysoku tak nevahaj, neolutujes. a on ked ta ma rad, tak to pochopi
inak ty teraz maturujes?
univerzita.... z lasky nevyzijes
Eva531 - Tebe fakt nie je vco zavidiet... Na svete su genialni chlapi, len nastastia ziaden nezabludil k Tebe!
A Ty Pyrana - dzim palce pri rozhodovani, ale tiez suhlasim s vacsinou ludi ze skola je dolezita a vo veku ked este neplanujete svadbu a deti vam vztah takto na dialku neublizi ak sa skutocne lubite. Stale si este nepisala ako je to daleko od seba? Ako casto by ste sa videli.
mám 20, on 22, a sme spolu od 15 tich (on mal vtedy 17)
Ste spolu 5 rokov, ty teraz ideš na VŠ. Koľko máš? 19? Ste spolu od 14?
pyrana ako daleko je ta skola?
VIKI lenže ten čas sa pomaly blíži :(
ja to mám trochu inak ako ty lebo moje štúdium je síce aj inde, ale všetko je to v takých mestách v ktorých by som tak či tak musela byť na intráku a odvíja sa od toho celý môj "profesný rast" ak to tak môžem nazvať :D
najradšej by som ten čas zastavila aby som sa rozhodovať ani nemusela :( ach,,,
Najlepšia obrana je útok: keď ti na tvoje rozhodnutie ísť študovať na VŠ povie, že s ním nechceš byť, tak mu povedz, že s ním chceš byť, že to skôr on s tebou nechce byť, keď o tom stále hovorí. Inak nie je to možno aj tak, že on nemá VŠ, tak nechce mať vzdelanejšiu partnerku? Každopádne na školu choď, stále spolu môžete byť, otázne je, či to chcete.
eva531: neviem presne koľkokrát si spomenula "normálne a realne zmyslajuce ženy" ale ty teda medzine rozhodne nepatríš
zatiaľ tu boli normálne príspevky, ale akonáhle si začala písať ty,,, no ešte dobre že sedím
z tvojich rečí vidno že ty si teda šťastie v láske nemala, alebo na chlapov, ale to neznamená že ak to nejak blbo dopadlo u teba že to tak je v každom vzťahu
prídeš mi ako zakomplexovaná feministka, sorry
závažnú chybu máš akurát tak ty