Astma bronchialle

Jan Ivan

Zdravím,

ja užívam sprej Alvesco, a doteraz som s ním nemal problémy,
ak chcete tak tu je dobrá stránka na astmu, e-book mi veľmi pomohol a na stránke nájdete aj zábavny test
tu je tá stránka www.akonaastmu.eu

lanny

ja uzivam alvesco, bez neho neprestanem kaslat som spokojna az nato ze mi sposobuje nadmernu kyselinu v zaludku cize musim uzivat liek kt potlaca nadmernu produkciu , berieaj singular obcas ale ako nahrada za alvesco to nestaci

marieanna

Ahojte všetci!

Keď do príspevkov píšem, že sa podelím o informácie a skúsenosti, je myslené, že ZADARMO.

Kontakty na mňa:

marieanna53@gmail.com

marie.anna53@gmail.com

marieanna

Ahoj Lizinka
Som alergik, astmatik + znížená ventilačná kapacita pľúc, môj IST(imunitný systém tela) bol 0,4 v roku 1993.

Keď som sa konečne cez ORL lekára v roku 1993 dohrabala na imunoalergólogiu, bola som v hroznom zdravotnom stave. Nevedela som, že mám už rozvinutú astmu a imunitu "skoro mrtvého". Obvodná lekárka!!! ma totiž stále napchávala ATB(že vraj sa mi stále vracia zápal priedušiek a nádcha!!! herpesy na perách som si mala potierať B12 z ampulky!!! Od roku 1993 som užívala rôzne lieky a kortikoidy na alergiu a astmu + užívala som aj lieky na zvýšenie imunity(napr.TRANSFER FAKTOR, NORGA..). Moje terajšie lieky sú(bojím sa povedať, že do mája boli, aby som to nezakríkla) AERIUS, EUPHYLLIN, SYMBICORT, NASONEX, BERODUAL, ALLERGODIL do očí, v prípade potreby BACTROBAN masť. Je fakt, že zdravotný stav sa mi prestal zhoršovať, ale od roku 1993 som bola nepretržite na rôznych liekoch. Ale aj cez liečbu som bola stále zahlienena a usoplená s upchaným nosom. Nosné kvapky som do mája 2011 musela mať stále na dosah ruky. Utrpením boli pre mňa aj topole vždy na jar.

Koncom minulého roka už som si povedala dosť(lebo neviem si spomenúť, ako sa tie tabletky na alergiu volali-nejako na R-rupafín?, no jednoducho za rok som z nich pribrala 20kg, bola som unavená, ťažko som sa pohybovala, bola som stále zadychčaná-keď som chcela pobehnúť, no jednoducho bolo mi na fuj...:( Samozrejme, že som si upravila aj jedálníček-málo mäsa, celozrnný chlieb, veľa surovej zeleniny a aj tak kilečka išli hore. Nič nepomáhalo!!!

V decembri 2010 som sa zaregistrovala do jednej firmy a začala ako podpornú liečbu(na popud imunoalergológa) okrem liekov užívať aj výživové doplnky(aloe vera_užívam dodnes a budem trvale, colostrum, doplnok k odkysleniu organizmu_veľa chorôb je z prekysleného organizmu(dokonca aj rakovina), čaj z cistu a dopriala som si aj jeden druh Ultimate Acaí).

A aký je výsledok? Keď na jar kvitli topole-fungovala som normálne, žiadne uslzené oči ani kašeľ ani upchaný nos. PARÁDA!!!

Postupne som začala zisťovať, že zabúdam brať lieky na astmu a alergiu. Je koniec júla a ja naozaj nepotrebujem lieky na astmu a alergiu užívať. Toto aloe a výživové doplnky, ktoré ja užívam, mi krásne prečisťujú organizmus a cítim sa výborne. Navyše mi odišlo aj 15kg:)

Môjho manžela som vďaka týmto výživovým doplnkom zachránila pred pichaním inzulínu(v októbri 2010 mal cukor 13,37 a po pol roku užívania 5,79. Diabetologička mu už znížila liek GLIBEZID na polovicu. Aj S-cholesterol a S-Triacyglyceroly sa mu znormalizovali. Mám sken jeho laboratórnych výsledkov.

Treba sa mať rád, lebo na tomto svete sme len raz. Uvedomila som si, že čo vlastnému zdraviu prospešné dám, vráti sa mi znásobené, ale v tom dobrom:)

Dokonca aj staroba bude príjemná:)

Ak máš záujem, napíš mi svoju mailovú adresu, pošlem Ti viac info o týchto produktoch. Sú cenovo dostupné, lebo si ich kupujem za VOC priamo od výrobcu a čo je najlepšie, nemajú v sebe tie pre zdravie škodlivé konzervačné látky.

JurajNWA

Najlepší liek proti astme je piť veľa čistej vody v pravidelných intervaloch. Taktiež sa nám osvedčila liečba s Aloe Vera GELOM, nie pultovými šťavami. Môžete ma kontaktovať na email a podelím sa s Vami s informáciami.

juraj.macak@gmail.com

jajkafr

lizinka
Alvesco je jeden z novších liekov na trhu pre astmatikov. Máš mylné informácie Alvesco nezaťažuje srdce. Je to kortikosteroid čiže liek, ktorý tlmí zápal v dýchacích cestách, ktorý tam je pri astme. Je potrebné užívať ho pravidelne a dlhodobo. Ak sa ti občas stane, že ho zabudneš užiť nič sa nedeje. Vyplachovať ústa po inhalovaní týchto liekov sa majú preto, aby sa ti v ústach netvorila pliesňová infekcia, ktorá je jedným z nežiadúcich účinkov týchto liekov. Ja užívam lieky na astmu už 9. rok, nie po každej inhalácii si vypláchnem ústa a zatiaľ som nemala žiaden problém. Čo sa týka záťaže na srdce sú to lieky, ktoré majú bronchodilatačný účinok, čiže rozširujú priedušky napr. Berodual, Ventolin, Formoterol a pod. lizinka každý liek určitým spôsobom škodí, ale keď si vezmeš do úvahy to, ako by reagoval tvoj organizmus bez týchto liekov tak užívanie liekov je menšie zlo...

Voda X-1

Skúste liečivú vodu od Dr. J.K. pomáha pri kašli a aj pri horúčkach, pomáha liečiť všetky dýchacie choroby- nemáte spätnú adresu.

lizinka

alergiu mam na roztoce a plesne..a bola mi diagnostikovana na zaklade dlhopretrvavajucich (niekolko rokov) tazkosti, ktore skoncili az velkymi nocnymi zachvatmi..bola som u doktorky-alergologicky, ktora tam mala specialny pristroj, diagnostikujuci tuto chorobu..najprv som si myslela, ze snad to astma nebude, ale bohuzial sa to tymto pristrojom potvrdilo..a rada by som skusila aj nieco ine ako chemiu..vcera som si totiz zabudla umyt po pouziti ALVESCA zuby a napila som sa caju..a narobilo mi to sarapatu, skoro som sa povracala..a pocula som, ze je to liek, ktory velmi zatazuje srdce..proste mam celkovo obavy, ze co to do seba davam..

lenkaaaaa

manzel bere alvesco uz roky a nikdy nemal neziadnuci ucinok ale nie kazdemu kazdy inhalacny sprej zabere. Lekar urcite vie, co predpisuje. Ak mas potvrdenu astmu tak by si ho mala brat. Co viem, ta nieje zevraj ani silny, su ovela silnejsie inhalatory. Ale mozes skusit aj alternativnu medicinu. Mas na nieco alergiu? Na zaklade coho ti bola diagnostikovana astma.