Co mam robit?

Príspevok v téme: Co mam robit?
CFC

Mam dlhodoby vztah. Ale mam strach. Priatelka si nasla kamarata. Viem ze z jej strany to je kamaratstvo ale z druhej strany viem ze to je nieco uplne ine. Ked jej to vravim tak ona stale ze nie. A mne zacal ten dotycny liezt tak na nervy, ze niekedy ho mam chut zabit. Nikto iny v jej pritomnosti mi nevadi. Ale ked je s nim, mam chut kricat. Som smutny a hlavne nervozny. Ona vravi ze som asi chorobne ziarlivy ale nevadi mi nikto iny.

PAX

chapem ťa, no ak nechceš o priatelku prisť, tak musiš svoj postoj zmeniť a doverovať jej, nemaš dovod jej neveriť pokial tvoju doveru ešte nesklamala, ak budeš chorobne žiarlivy, hrozi že tvoju priatelku to prestane baviť a necha ťa, čiže to zavisi hlavne od teba

mamka777

vo vztahu ide aj o vzajomnu doveru, pokial v minulosti neurobila nic, kvoli comu jej nedoverujes, tak obavy mozes hodit bokom, ale pokial mas pocit ze je tam nejaky ten flirt, tak mozno to bude zniet hlupo, ale by som mu dala cez papulu, pretoze velmi dobre vie, ze je zadana..keby ze mu tvrdi ze je sama je to ine, ale pokial vie ze ma priatela, teba, tak by si nemal nic dovolovat, z jeho strany je to hlupost.. aj ja mam kamaratov, ale neprehanam to, pretoze som si nasla priatela a rozhodla som sa zit s nim, a nie s kamaratmi.. a dovolim sa spytat ta ako vas vztah funguje, na zaklade coho, pretoze sa mohlo stat aj to, ze jej daco chyba, mozno to tzv. blaznenie, alebo este neni zrela na nieco vaznejsie, preto si to tak neuvedomuje ako ti to ublizuje... a mozno ti je len nesympaticky :)) aj to sa stava, ze o nic nejde, ale pre nesympatickost si domyslas vselijake veci :)) ja som mala podobny problem, ked mojho priatela pozdravila na ulici nejaka baba ktoru som nepoznala, tak uz som zazerala a mala sto chuti jej vytrhat vlasy, mala som obavu ze sa najde niekto lepsi odo mna, ale casom to pominulo.. skus sa s nou aj ty poblaznit, postekli ju, dajte si tzv. vankusovu vojnu, nam sa s priatelom v teple paci z vodnych pistoliek po sebe strielat :D a to mame 21rokov, staci malo a clovek sa citi istejsie, mozno jej tu istotu nedavas.. neviem, nepoznam vas, nechcem nic tvrdit, len konstatujem.. vela stastia...

CFC

Ved to aj obmedzila ale vo mne odvtedy stale zostal ten hnev na dotycneho. Nezvladam to ked je pri nej a bláznia sa spolu alebo ako to nazvat. Uplne ma to ubija a ked sa chcem vyrozpravat svojej polovicke o tom tak to zase ubija ju. A
povedali mi to uz viaceri, ze z jeho strany to neni kamaratstvo...

elsa5.5

tak ked vieš že z jej strany je to len kamarátstvo tak to nepreháňaj s tým žiarlením,akú konkurenciu v ňom vidíš ked len na toho žiarliš?

ververeka

tak sa s nou porozpravaj nech to aspon obmedzi. tolerancia by mala byt ako z tvojej, tak aj z jej strany. samozrejme kamarat nie je nic zle, ale nemalo by sa to prehanat.