Kde hladat dievcata?

Príspevok v téme: Kde hladat dievcata?
mjlr

Zdravim :-) kde sa da zoznamit s dievcatami? Mam 21 rokov a trochu ine zaujmy ako rovesnici, som skor samotarsky typ... Nemam rad alkohol, cigarety, nechodim na diskoteky, festivaly, chatovacky atd. Necitim sa na takych podujatiach dobre... Radsej som v malej skupinke dobrych kamaratov od detstva. S dvoma-troma kamosmi behnut na kofolu, alebo len tak sa poprechadzat a pokecat, to je moje... Casto sa chodim poprechadzat aj sam, ked prave nemam s kym... Inak travim vela casu doma, za pc... A v mojom zivote chyba a vzdy chybala zena... Neviem totiz kde stretnut spriaznenu dusu... Kedze vlastne ani ja moc nikam nechodim... Existuju vobec take zeny ako som ja? :-(

Felia

mjlr.. ach áno existujú...keby neexistovali tak by som asi bola považovaná za exemplár (aj keď niekedy sa tak v skutočnosti cítim). Myslím, že nájsť takého človeka určite nie je ľahké, no keď ho nájdeš bude to stáť za to. Tiež nemám rada diskotéky, chaty, alkohol a veci podobného rázu. A prechádzky výlučne trávim sama (ak psa nerátam):) Bohužiaľ si aj ja uvedomujem, že ľudia ako ja nerastú na stromoch a toho "svojho" človeka som tiež ešte nenašla. No mám nádej a verím, že raz nájdem niekoho, kto mi bude rozumieť.

Genesis

Sebavedomie stratí aj na internete nielen pri oslovovaní cudzích žien :) ... pokiaľ vážne dobre nevypadá alebo neni úspešný alebo nemá celý súbor vlastností spojených pod jeden názov charizma tak bude to mať u žien ťažké. Na prekonanie strachu je ale dobre si vytvoriť pred oslovením nejaké heslo čo dodáva odvahu napr:

co mozem stratit :) (no stratit mozes napr zuby ked tam dana zenska bude mat frajera ale na to treba davat pozor :)

a ver ze aj ked sa zakokces pri oslovovani alebo sa strapnis alebo ta posle holka doprec a budes z toho smutny tak na zlepsenie nalady:

aspon si to skúsil aj s tym malom co ti dala priroda a urobil si nieco na co sa ani niektore alfasamce neodvazia - inými slovami pre to po com tuzis si s danym genetickym potencialom urobil maximum a nemohol si robit viac a teda mozes byt na seba hrdy.

jano123

no ked som si toto precital hned som si spomenul na svoju spoluziacku. chodi so mnou do prveho rocnika na vs v blave. tak ja na rozdiel od teba o baby nejako nudzu nemam a hned som samo aj rozhodil siete, ale tato prave nezabrala. je to pritazliva baba, povedal by som ze aj dost sexi, hlavne postavou, ale nie zase nejaka vystredna lebo sa skoro nemaluje. ma dlhe vlasy ale tusim si ich ani nefarbi. no a na mna sa vybodla hned na uvod. ale ako sa tak stretavame tak zistujem, ze je to skoda, lebo akurat ona by stala za vztah. ale tak to uz byva ze clovek najlahsie zbali taku, s ktorou sa o chvilu zacne nudit. no ale teda k tej mojej spoluziacke. sice nestudujeme informatiku, ale zsitil som, ze ona je v informatike moc dobra, ma take hlbsie zaujmy ak sa to da tak povedat. tiez si ju neviem predstavit pri pohariku, s cigou v ruke alebo na diske. tam urcite nechodi. a myslim, ze ani s nikym nechodi, aspon som ju zatial s nikym nevidel. takze si myslim, ze teda ona by ta mohla zaujat, len ktovie ci aj ty ju. lebo zalezi aj od toho co si zac. ak len sedis pri pc a hravas hry, tak to teda asi tazko by islo dohromady. kazdopadne na nu nemam mail, ale mozem zistit. ak ty mas zaujem napis mi na mail jan.slovak123@gmail.com. a odkial vlastne si? lebo ked chces vztah, tak urcite nie nejaku babu vzdialenu tisic kilometrov. my sme z blavy. tak cao!

M74

Zase oslovovať úplne cudzie ženy, to chce dosť odvahy. Ale v mojom okolí to jednému vyšlo a sú spolu už X rokov. Ale je tu riziko, že po pár neúspešných pokusoch chalan stratí aj tie posledné zvyšky sebavedomia.

Genesis

Ak si atraktívny typ čo asi nie si pretože by si takú otázku nepoložil tak nemusíš hľadať vôbec a baby prídu samé napr cestou do obchodu :)

Ak si ale priemer alebo podpriemer tak to budeš mať ťažké. Tvoje šance sú pomerne malé a jedinou možnosťou je skúšať. Môžeš skúsiť net ale pre priemerných chlapov to tam pôsobí strašne depresívne pretože počítaj že väčšina žien ktorým napíšeš sa nebudú chcieť s tebou baviť pretože už majú v portfóliu ďaleko úžasnejších chlapov s ktorými si píšu.

Takže moja rada je v prvom rade zdolaj strach z oslovenia ženy a z odmietnutia a to tak že praxou :) ... Daj si napr žuvačku na zníženie nervozity a akonáhle hoci kde uvidíš ženu ktorá sa ti páči tak ju oslov ho len trápnym pozvaním na horúcu čokoládu :) (len neoslovuj také ktoré majú vedľa seba chlapa ktorý je väčší ako ty :) ... ak si priemerný chlap tak si užiješ pravdepodobne veľa sklamania z odmietnutí či už na nete alebo v reale. lenže i keď tvoje šance sú malé tak častosťou pokusov sa značne zvyšujú a napokon je vysoko pravdepodobne že nájdeš nejakú ktorá ti po pár rokoch spoločného života zlomí srdce a odíde s nejakým fešim :)

M74

Ono to nie je až také jednoduché, ak sa chalan pohybuje v skôr mužskej spoločnosti. Ja keby som sa potreboval s nejakou ženou zoznámiť tak to vidím biedne. Spolužiačky som nemal žiadne, vo firmách skoro samí muži a pri mojích koníčkoch vidím maximálne kamarátovu manželku. Nehovoriac o tom, že potom človek stráca "komunikačné zručnosti" voči druhému pohlaviu a celé sa to vlastne ešte zhoršuje.

goccia

skus internet, kedze sa s novymi ludmi nestretavas

inak zoznamit sa da aj tak, ze oslovis nejaku slecnu na zastavke alebo v obchode, ale kedze nie si prilis spolocensky typ, to by bolo pre teba asi neprirodzene

takze ten internet... nemusis len zoznamky, najst spriaznenu dusu mozes hocikde. su stranky, ktore su zamerane napriklad na sport alebo ine oblasti, a su na nich fora, kde ludia spolu komunikuju nie preto, aby sa zoznamili, ale aby si o svojej zalube pokecali. je to rozne.