Zdravim :-) kde sa da zoznamit s dievcatami? Mam 21 rokov a trochu ine zaujmy ako rovesnici, som skor samotarsky typ... Nemam rad alkohol, cigarety, nechodim na diskoteky, festivaly, chatovacky atd. Necitim sa na takych podujatiach dobre... Radsej som v malej skupinke dobrych kamaratov od detstva. S dvoma-troma kamosmi behnut na kofolu, alebo len tak sa poprechadzat a pokecat, to je moje... Casto sa chodim poprechadzat aj sam, ked prave nemam s kym... Inak travim vela casu doma, za pc... A v mojom zivote chyba a vzdy chybala zena... Neviem totiz kde stretnut spriaznenu dusu... Kedze vlastne ani ja moc nikam nechodim... Existuju vobec take zeny ako som ja? :-(
Kde hladat dievcata?
odpoveď: Simonella
Ty si z toho robíš srandu ale situácia je na niektorých miestach tak vážna že si muži museli požičiavať svoje manželky aby si vôbec vrzli. A to si zober že je to zázrak že sa dokázali takto dohodnúť pretože podobný problém by mohol vyústiť do ďaleko menej ľudského riešenia.
Skús si samu seba predstaviť ako napriklad 20 ročnú a zober si že by si bola na diskotéke a tam by bolo 10 žien a jeden chlap. A taký pomer by bol všade okolo. A teraz úprimne za predpokladu že nie si lezba a že túžiš po láske a partnerovi :) ako by si sa cítila?
Čísla nepustia, takže teoreticky zvýšiť nemusí :-)
Genesis: boze ved to je jedno koho je viac :D co sa teraz bojis ze sa ti nijaka nezvysi?? :D omg
ešte k tomu či existujú také ženy ako ty :) ... no čo sa týka také čo sa hrajú hry na počítačoch tak tých je ozaj málo ale keď myslíš či sú také citlivé rodinné typy tak určite sú a je ich celkom dosť lenže sú tou najťažšie hľadanou komoditou pretože len málokedy a väčšinou len omylom zablúdia na internetové zoznamovacie chaty, a na disky moc nechodia a ak taktiež väčšinou len omylom. Jednoducho trčia väčšinu času doma a nemajú potrebu sa predvádzať na verejnosti. Často z dôvodu hamblivosti alebo jednoducho preto lebo v tom nevidia logiku alebo ich to nezabáva.
Bohužiaľ neviem kde taký typ hľadať. Ja ho už hľadám strašne dlho. Takže keď budeš hľadať tak zožeň prosím jeden kus aj pre mňa :)
Ak môžem ešte poradiť zameraj sa na ženy mimo BA ... vo svete je všeobecne viac chlapov ako žien a preto sme v nevýhode ... v BA toto platí dvojnásobne pretože chlapi sú poväčšine agresívnejší ako ženy a častejšie chodia do BA za prácou.
Tí čo sa budú snažiť oponovať a tvrdiť že naopak žien je viac ako chlapov tak ste na omyle. Na jednu ženu sa narodí 1,4 chlapa, kedysi chlapci pri pôrodoch a vojnách viac umierali a preto ich bolo menej. Bohužiaľ dnes už medecína zachráni takmer každého chlapca a už sa toľko ani vo vojnách neumiera. V nemecku kde dokonca na toto robili štúdiu boli zhrození považujú to za vážny problém. Je to totiž pochopitelné keďže život chlapov heterosexuálov je založený z velkej časti hlavne na ženách. Veľa vecí čo robíme robíme hlavne kvoli druhému pohlaviu a naopak. Zoberte si ale že sa jednoducho na vás druhé pohlavie neujde. Pre citlivejšie typy je to vážny problém a pre agresívnejšie detto ale to už je iná téma. BTW ak môžem poradiť doži sa vysokého veku :) chlapi umierajú podstatne skôr ako ženy takže v domove dôchodcov budeš mať akolo seba hlavne ženy a budeš si môcť vyberať ty :)
mjlr,
zasibalo tomu pravdepodobne preto, lebo si znovunacital (refreshoval) stranku, ci nie?
ak nie, tak si viac krat mozno klikol na ODOSLAT. nechaj kym to nacita (docita, atd atd). resp, ak sa bojis ze padne net, alebo prehliadac, skopiruj text ako to robim ja pri dlhych pripevkoch :)
ak hovoris ze mas sebadedomie na OK urovni, tak isto ako vyzor/zvnajsok, tak si za vodou v podstate, staci len aby si hladal inde ako na diskotekach, ak nechces akcnu babu :)
ale nenapada ma teraz kde hladat (ale podla mna, ISTOTU, ze jej raz akcny zivot nezachuti nemas a nebudes mat nikdy :( teda toho sa bojim ja, kedze som v rovnakej situacii, ale aby toho nebolo dost, tak mam aj dva handicapy navyse (vyzor a sebavedomie, v negativnom slova zmysle :P ) what evet )
alexinka, ktora hudba je bezducha a ktore pocuvas Ty ? :)
nic si z toho nerob,ja tiez nemam rad fajcenie,alkohol,diskoteky,slapky...
povazujem sa za atraktivneho chlapca,poznam X dievcat,ale zial ziadna neuznava take hodnoty ako ja,alebo nepreskoci iskra,proste treba sa naucit zit sam a dakde hladat-dufat,ze si raz najdeme svoju polovicku...
drz sa kolega :)
veru tak...ja mam podobny problem aj ked ti asi tymto nepomozem :)
mám síce mnoho aktivit a zaujmov, ktore rozvíjam, ale teda neviem sa nikam zaclenit do kolektivu
dnesna mladez si pod pojmom zabava predstavuje hromadne popijacky, diskoteky, bary, pobyt na chate kde teda nikdy nesmie chybat alkohol, cigarety, drogy....no a ak nieco z toho odmietas, automaticky si out
a pritom su to vsetko tak prizemne, nezmyselne cinnosti...co z toho mas? velky prd
podla mna je vsetko co robi dnesna mladez postavene na hlavu : okrem vyssie spominaneho aj napr ta bezducha hudba co pocuvaju - no otrasne nieco, to sa ani naznakom nepriblizuje tym jemnym, neznym melodiam, ktore ja pocuvam a... ta tak - moj nazor :)
necitala som zatial ostatne prispevky, ale mozem ti povedat ze jasne ze existuju take ake ty.. ja som bola vzdy spolocenskejsia, ze diskoteky, chaty, stanovacky a taky zivot ale teraz som sa dost ukludnila a moc to nemusim.. mam aj vela takychto kamaratiek, ktore su skor introvertne , cize o to si starosti nerob ci ich je dostatok.. len kde ich hladat? no neviem, musim si precitat prispevky podomnou lebo sa ta urcite pytali na skolu, pracu a pod. ale jedno ti poviem isto - ked lasku nehladas, vtedy pride.. z nicoho nic.. tak sa nechaj prekvapit, zi si zivot a ono to pride samo ani nevies ako.. na dobre sa predsa vzdy oplati cakat :)
Wtf? :-D dobre tomu zasibalo, a to som len raz klikol odoslat
Diky za rady :-P
Ale problem je ze mi nechyba sebavedomie, dokazem pokecat s babami v triede atd., praveze sa s dievcatami bavim este viac ako s chalanmi :-D a nemyslim ze som nejaky extra skaredy :-D tazko sice posudit seba sameho, ale neni to so mnou snad najhorsie :-) problem je najst zenu ktora by mala radsej taku "domacu pohodu" v malej skupinke dobrych kamosov bez toho aby sa musela pretvarovat... lebo vsetky zeny co poznam su skor take...akcne :-) Ja mam skor rad taku pohodu, ticho, taky "dochodcovsky" zivot :-D nejako som preskocil pubertu :-(