ahojte chcem sa spytat ze ked beriem antikoncepciu na znizenie muzskeho hormonu ci mozem s tym kombinovat aj bylinky tie mam tiez na uprvu menstruacie...a este jedna otazocka moze sa antikoncepcia kombinovat s tabletkmi na chudnutie?dakujem za kazdu radu:o)
bylinky a antikoncepcia
seevranka ahoj no to musis ist liecitelke do trnavy ja som tam osobne nebola to mi svokra doniesla a prave pozeram na ten sacok kde mam tie bylinky ale oni nemaju nijaky nazov su tam popisane len nejake cisla...fakt rada by som ti pomohla ale neviem ale nezufaj este to skusim zistit ale neslubujem ze to bude dnes...
ja mam tie bylinky od liecitelky to mi doniesla svokra lebo mam nepravidelnu menstruaciu ona mi povedala,ze to je len caj ktoreho sa nemusim bat je to cinskeho povodu....
aha,nikdy som neužívala tbl na chudnutie,bilinky viem,že môžeš.Alebo sa radšej opýtaj priamo v lekárni,nech ti ukážu letáčik..
na antikoncepcny ucinok vplyva lubovnik bodkovany... o inych bylinkach som v suvislosti s antikou nepocula...
a myslim ze tabletky na chudnutie by nemali ich ucinok nijak ovplyvnovat...
a tie tabletky na chudnutie este nmam kupene vies najpr sa chcem poradit...ci sa to moze kombinovat alebo nie....
a na príbalovom letáku od tbl. na chudnutie nič neuvádzajú?