ahoj,potreboval by som poradit ,s priatelkou zijem uz cez 2 roky, spoznal som ju ako pannu, po roku bola na operativnom potrate ale za celu nasu dobu este nezazila orgazmus,od potratu ju casto boli vnikanie a aj niektore polohy.ked ju chcem popri sulozi stimulovat povedzme ju bozkavam v lone okolo pyskov alebo bozkavam prsia vsetko ju stekli a ked si myslim ze by to uz z jej strany mohlo prist tak jej treba ist na malu potrebu a tak to musime prerusit alebo to uz nevydrzim ja a spravim sa( tiez uz tak dlho nevydrzim ako zo zaciatku nasho vztahhu),viete mi niekto poradit,vopred dakujem
bez orgazmu
robite zakladnu chybu, ze hru prerusujete, presne ako hovori Inner, pocit, ze musi ist cikat je vlastne predzvestou bliziaceho sa orgazmu, pocit, ze potrebuje cikat je klamlivy, nech sa priatelka neboji, urcite sa nepocika, nech sa naplno odda tomuto pocitu a vzapati zazije nadherny vytuzeny orgazmus, je smutne, ako neznalost takychto detailov, avsak zakladnych detailov, vlastne uplne mari dosiahnutie vytuzeneho vrcholu
nech sa pred stykom vymoci. Mnohe zeny maju pred orgazmom pocit, ze im treba na wc. Samotny orgazmus zavisi od poctu nervovych zakonceni v klitorise a posve. Ak ich ma tvoja priatelka malo, tak sa ku orgazmu bude velmi tazko dopracuvavat.
ježo ty si choď vybíjať svoje komplexi niekam inam !
Jano, nie každá žena je rýchlovzrušivá ale sú aj také, ktoré potrebujú čas, veľa stimulov a podnetov. Ak to Tvoju priateľku pri bozkávaní na intímnych miestach šteklí, skús byť menej nežný, pridaj silnejší stisk, možno slabé hryzkanie, ale nemyslím tým nejaké sadomaso, áno ? Ak ani to nepomôže, možno je málo uvoľnená a tak jej pred milovaním skús vymasírovať nejakým voňavým olejom celé telo, dohliadni na to, aby v miestnosti bolo príjemne teplo, tlmené svetlo, pomôže aj pohár červeného vína, alebo sa nemilujte len večer, striedajte to ráno, na obed, alebo vyskúšajte dlhšiu pauzu, aby bola viac nažhavená. Chce to čas, len maj s ňou trpezlivosť, určite sa to zlepší.
Obstaraj jej ježa,
takého sprosteho Deža!
Ten ju drsne dopicha,
pridaj čili-paprika!
Vermi ,bude prosiť,až sa ti pipík bude rosiť!!
básnik J.Boško