Pytam sa samej seba co mam robit momentalne v mojej situacii, kedy stoja oproti sebe dve dolezite skutocnosti, ktorou je 1. to, ze zijem momentalne v zahranici, kde mam priatela takmer 5 mesiacov, ktoreho lubim a je pre mna dolezity, a ktory si myslim lubi aj mna a dava mi to najavo, a po 2. urobila som si TT a som tehotna, myslim ze v 1. mesiaci..problem je ten, ze moj priatel mal poslednych 5 rokov velmi tazke obdobie a konecne sa tesil na nieco nove, na novy a lepsi zivot podla jeho predstav samozrejme suvisiaci s karierou a neskör aj s rodinnym zivotom. Mam 23 rokov, on je sice odo mna o dost starsi, ale mna tesi to, ze je to clovek so skusenostami a ze sa popri nom mozem aj ja uberat urcitym smerom, ktory u nas na Slovensku sama len tazko najdem. Ja si v podstate to, ze som tehotna, este poriadne neuvedomujem a som v ocakavani kedy zacnem alebo nadobudnem ,,materinske pocity,, ...problem spociva v tom, ze ak som mu oznamila, ze som tehotna, reagoval takym sposobom, ze to si musime poriadne premysliet, ze som este velmi mlada, ze som mala v plane tu v zahranici nieco studovat a zacat dobre pracovat, a ze co sa jeho tyka tak on za poslednych par rokov nemal vela casu pre seba, preto by sa rad momentalne venoval sebe, obchodom a nasmu spolocnemu zivotu, a ze dieta si musime naplanovat, pretoze on chce mat normalnu rodinua, len na to potrebujeme spravny cas.
Moja otazka teraz znie, ci si dieta nechat, alebo ist na interupciu, aby som v podstate zila s muzom, ktoreho lubim a s ktorym mozem mat dieta/deti aj neskor, ked sa pre to rozhodneme obaja..Viem, ze prenho by bola druha moznost momentalne tym najlepsim riesenim, ale co je najlepsie pre mna ??
Dakujem za rady..