Som s priateľom pár mesiacov a náš vzťah je na dosť mŕtvom bode, povedala by som dokonca, že to vyzerá ako pred rozchodom. On mi povedal, že ma má rád a že som úžasná žena, ale mám pocit, že už si ma neváži tak ako by mal. Keď sme sa stretli bol veľmi zraniteľný a tým ma dostal, chcel moju lásku a ja som mu ju dala. Až príliš som sa mu rozdala, starala sa o neho, vie že ma má istú, vie, že vždy na neho počkám, že sa vždy bude môcť ku mne vrátiť a začína sa na ňom prejavovať, že si potrebuje dokazovať, že je chlap inde. Netvrdím, že ma podvádza, teda aspoň zatiaľ. Ani neviem, kedy nastal ten prechod od toho ako ma potreboval k tomu, že už to tak nie je. Ja ho ľúbim a skvele si sedíme vo všetkom až na to, že by som rada opäť vzbudila to, čo sme mali na začiatku, neviem ako a či sa to dá ešte vôbec napraviť. A hrať hry na neho zas nechcem, on to vie dosť dobre prekuknúť. Viem, že mu na mne stále záleží, ale už sa pri mne o nič nesnaží a teraz sa stále snažím ja a myslím, že tým to ešte zhoršujem.
Ako napraviť vzťah...dá sa to ešte vôbec?
mám podobný problém ako Sisa len je to trošku komplikovanejšie s priateľom sme spolu 3 mesiace strašne rýchlo sme sa dali dokopy po 3 týždňoch začali hádky.... na pár týždňov bol klud no teraz je to na dennom poriadku zistili sme že nevie so mnou riešiť problémy no vyskúšali sme ešte jednu možnosť keďže sme boli každý deň spolu tak sme si uvedomili že aj v tom môže byť problém len ma trápi že mi vykričal do tváre že vraj si ho nevážim :( čo si myslím že iná baba by pre neho nerobila zas tak veľa vecí to čo ja :( ako spomínala Sisa mám pocit ako keby si na to zvykol a už to berie ako samozrejmosť...a ešte mi povedal ochladol som preto lebo mám pocit že náš vzťah nemá budúcnosť :( neviem čo mam robiť keď sme sa chceli rozísť obaja sme si uvedomili že stále niečo ešte k sebe cítime teda ja určite... a že to skúsime o päť teraz sme sa dohodli že budeme spolu každý druhý deň snáď nám to pomôže no len mám strach či jeho city neochladnú ešte viac keď bude rozmýšľať nad tým čo bolo viem že sa to nedá len tak vymazať :( a chcela by som aby sme obaja na to zabudli čo bolo aj keď to je ťažké zabudnúť a ísť ďalej ale veľmi si želám aby sa všetko napravilo a boli sme pri sebe v dobrom aj zlom ako sme si to sľúbili strašne ma to všetko bolí deň čo deň sa trápim a bojím sa či za o päť niečo nestane nechcem ho stratiť :(
Ahojte som Gabriel mam s priateľkou vzťah dlhý rok a pol a v piatok som mal doma nejake problemy medzi rodičmi a potom som prišiel na interner a začal som s nou pisať mala aj ona nejaky problem s kamoškamy ale velmi som sa nezaujimal oto kedže som mal doma peklo potom som v zlosti vybuchol a ona povedalala že to vraj dalej nema zmysel že sa stale hadame a tak ja som sa jej ospravedlnil zato a povedala davam ti poslednu šancu a v sobotu ano ani neviem prečo že čo som spravil už bola nezadana a odvtedy mi nedviha telefon ani neodpisuje
dajte si aspoň týždeň pauzu... potom uvidíš či si mu aspoň chýbala a či to má zmysel + máš čas o tom premýšlať
Je skoda, ze sa to takto vyvinulo, ale tiez nevidim vsetko stratene.
Pises o tom velmi inteligentne a si si problemov z minulosti vedoma. On sa zda ze tiez.
Suhlasim s ta3 - treba si dat cas na zistenie, co obaja vlastne chcete. Ak si skutocne tak dobre rozumiete a sedite urcite to bude chybat aj jemu. Ak nie je cas pohnut sa dalej.
Nech to znie akokolvek kruto. Inak je podla mna len otazka casu kym sa tieto male "dokazovania si" vyhrotia do cinov.
Ja vam drzim palce, bolo by skvele keby vas vztah tuto skusku prekonal!!!!
Kolko mate obaja rokov ? Byvate spolu ? Vzdelanie a typ prace?
sisa, podla toho, co pises, nasiel v tebe mamu, nie rovnocennu partnerku. Mama je pre neho urcite fajn, hlavne ak s tou svojou mal problematicky vztah. Stale to vsak bude iba mama - starostivá, chápajúca, milujúca, vzdy k dispozícii. Ale on chce aj priatelku. A tu si bude hladat mimo teba.
Tento vztah by mal byt pre teba poucenim, akych chyb sa v buducnosti vyvarovat. Lebo chyby si spravila a robis vo vztahu ocividne aj ty.
Sisa, nic nie je nemozne, hm ano, vztahu skodi prilisna istota, teraz by som radila nie velmi na neho tlacit, lebo by si ho mohla este viac od seba odpudit, daj mu cas a slobodu, vyckaj, mozno si uvedomi, ze Ta ma rad a ze Ta potrebuje, ak nie, potom s tym aj tak nic nenarobis aj ked ho ako neskonale milujes a chces, laska je vysostne dobrovolny cit, neda sa vyprosit ci vyhrozit, ak si bol Tebou prilis isty, mala by si mu dat vhodnych sposobom najavo (aj ked je to pre Teba tazke), ze uz to tak celkom nie je, darmo je, muzi su od prirody lovci, potrebuju korist dobyjat, lahko ziskana, dokonca ponukana korist, nema take caro, drzim palce