Zdravim,
mam taky problem... vyse dvoch rokov zijem s priatelom v spolocnej domacnosti. Na zaciatku vztahu bol sex casto, minuly rok sa zrazu chut mojho partnera na sex vytratila.... a tak to dopadlo vyse polrocnou abstinenciou... Rozpravali sme sa o tom nespocetne vela krat, prisli sme k viacerym zaverom, partner ma uistuje ze som pre neho atraktivna a miluje ma - comu aj verim, lasku mi prejavuje stale, aj sa rad tuli a dotyka .... vzdy skonstatuje ze sa to pokusi zmenit, a potom ssa to opat nejako strati v case... Ma 31 rokov, milujem ho, ale uprimne, mne sex chyba...
žiadna chut na sex
Skús testosteron.
Ja mám veľmi dobrú skúsenosť s eshopom superlove, super kvalitné produkty, a diskrétnosť balíčku, to je pre mňa dôležité :D
čauko, kde to nakupuješ prosím ťa?
Tak to je ťažko takto... na toho môjho vždy nejaké pekné prádlo nakoniec zabere, alebo to robím tak, že urobím objednávku z eshopu a pošlem mu to do práce ako prekvapenie ;)
Elisa, ano, moze byt za tym aj medicinsky problem. Obvykle nie je, ale - samozrejme - moze byt. Tak ho prezen komplexnou preventivnou prehliadkou, vratane vysetrenia srdca. Podla mna najviac muziky za tie iste peniaze dostanes v OUSA v BA, vygugli si cenu a podrobnosti.
Keby islo len o to, popozerat si clanky, ako ho rozvasnit, tak by som nemala problem.... aj keby som sa na hlavu postavila, tak ano no / prinutila by som ho, ale nie z jeho vole , o toto mi ide. Chcela som skor radu ci to naozaj nie je medicinsky problem, jednu zaujimavu som tu uz aj dostala, takze to budeme riesit.
Ide mi o to, ze tym ze som sa tu ozvala, nejde o nejaku malichernu vec, ktora sa da riesit jednoducho. Svojho partnera milujem, vazim si ho, on a buduca rodina s nim je moja priorita.... Obavam sa skor toho, ci tam nebude nejaky vaznejsi problem...
A ano, nezavidim a nezelam ten pocit, ze partner po sexualnej stranke nema zaujem a ani si to neuvedomuje extra, nijakej zene
ja mám tiež podobný problém, ale na toho mojho nezaberá ani erotické prádlo (čo je smutné pre mna), on ked nemá chut, tak ho nepresvedčí nič, jednoducho vraj to nie je mnou, že vraj ho pritahujem a má ma rad, len jednoducho nemá tak často chut.
tak ja neviem...
elisa, clankov typu "Ako ho rozvasnit" mas v casopisoch aj na nete haldy. Sviecky, pradlo, jedlo, hudba... Samozrejme, pohraj(te) sa.
Len by bolo skoda prist o kvalitny vztah. Zavisi to teraz od teba, ci sa prisposobis. Predstav si, ze by sa nechcelo tebe a niekto by ta neustale otravoval..
Tvoju otazku, ake to bude po 50-tke, chapem. Moze to byt v podstate rovnake, ake je to teraz. Pekne, kopec nehy a blizkosti. Je to na tebe. Kazdy mame svoje priority.
elisa7-nestoji za tym stres alebo nizke libido, ktore sa da v pohode u doktora zmerat a brat na to lieky? Na toho mojho zabere vzdy(ked mam chut ja a vidim, ze on ma myslienky inde), ked za nim pridem v erotickom pradle alebo kostyme, za tych 9 rokov ma ani raz neposlal sa prezliect;O)
Urcite ma nepodvadza, to viem na 100 percent... Ja to praveze pasujem za ten zdravotny problem asi, lebo ja ten "vnutorny tlak" mam, a on nie. My sa dost otvorene o tychto veciach rozpravame...
Co sa tyka drazdivych veci, a podobne, vsetko som uz vyskusala, aj afrodiziakalne potraviny... Uz sme sa rozpravali aj o nejakom sexuologovi ci urologovi, ale zatial sa hanbi a nechce ist..