Aaaaach jo zacinam mat komplex:((

Príspevok v téme: Aaaaach jo zacinam mat komplex:((
phoebe

ahojte..na zaklade fotiek ma vybrali na pohovor do modeling.agentury,bola som tam povedali mi ze mam peknu tvaricku no ze sa im zdam na modeling trosku silnejsia pritom povedali ze to moze byt satami a povedali ze uvidime o 2tyzdne ked ma budu fotit v plavkach..pritom vazim 51 kg pri 170cm a vsetci mi hovoria nech zacnem jest..neviete nejake rychle rady ako za 2tyzden trosku ubrat na brusku a bokoch??dakujeeem

Adulka

presne tak, modelky musia pr?lis malo kíl a to sa mi zdá choré,podľa mňa by to mali zakázať a modelkami by mali byť normálne pekne baby a nie kostry.

Adulka

no ja mám 166cm a 51kg a som tenka ako sparatko.na mne nieje ani štipka niecoho,z čoho by sa dalo schudnúť. možno akurát spevnit a to môžem cvičením. tak to asi naozaj závisí od typu postavy.
mne sa podľa tvojej vysky a váhy zdá, že si naozaj tenka a žiadne chudnutie nepotrebujes.

Adulka

no ja mám 166cm a 51kg a som tenka ako sparatko.na mne nieje ani štipka niecoho,z čoho by sa dalo schudnúť. možno akurát spevnit a to môžem cvičením. tak to asi naozaj závisí od typu postavy.

karenina

stale sa tu hovori iba o vahe, avsak to vobec nie je smerodajne. niekto, co ma sice trochu viac kil na to vobec nemusi vyzerat a naopak. napr. ja mam vahu 65 kg na 180cm (naozaj, nie je tam chyba) a verte, ze by mi dost prospelo zhodit. a len preto, ze ona ma 51 kil, nemusi byt hned anorekticka.

tinata

A co keby si skusila pohyb? chudnut nepotrbujes to vobec nie ale cvcenie dokaze neskutocne vyformovat postavu. Posilovanie striedat s aerbnym pohybom a vynikajuci je pilates.A neplas sa ze to musi byt o dva tyzdne. Ak by aj terz mali v agenture namietky v suvislosti s Tvojou postavou mozes skusit o nejaky cas neskor ked si ju upravis pohybom.

phoebe

ako ja som si vedoma vsetkych nasledkov co sa tyka drastickych diet a podobne to mi nemusi nik vysvetlovat do extremu zajst nemienim..no ak chce niekto robit modelku dokonala postava je samozrejma preto ziadam o nejake rady co by mi mohli pomoct ak ma niekto skusenosti...thx

Arweena

phoebe
vies, pre tu agenturu by si bola dobra tak 47-48 kg, ale sa zamysli, či chces vyzerat ako kostra a mat zdravotne problemy?stoji ti to za to?

jess

vieš čo drahá mimina, ked si nás nevidela ako vyzeráme tak nehovor o žiadnych extrémoch. mám 168 cm, 50 kg a netrčia mi žiadne kosti , o vychudnutosti sa v mojom prípade nedá ani hovoriť. som taká akurát.

mimina

pre jass: lenže tu už nejde o priemer ani modeling ale o extrém...aale slečny keď vám to stojí za to..kludne nech vám kostičky hrkocú....komu niet rady...