Henna na vlasy

Príspevok v téme: Henna na vlasy
misheliiiiik

kamośka mi hovorila, že si dala bezfarebnu hennu na vlasy, ktore si predtym farbila na hnedo.. dala si to nejak mesiac po poslendom farbení, tú bezfarebnú, a hovorila, že jej chytila na ryšavo.. ako nie úplne že je ryšavá, ale má ryšavé odlesky.. Je to pravda? má s tym niekto skúsenosť že to spôsobuje odlesky do ryšava? Lebo chcela som túto bezfarebnu začať používať, mám tiež farbené vlasy na hnedo.. posledne farbenie bolo asi 5tyždnov dozadu...len sa bojim lebo nechcem mať ani odlesky ryšavé

ayvi

to je hovadina ze henna sa farbi len na povodne vlasy, henna sa odporuca farbit 2 mesiace po trvalej farbe, ked si to zafarbis len mesiac po farbeni vlasov trvacou farbou tak ano, ma to ryšave az cervene odtiene, ale len farebna henna, nie ta bezfarebna...ta vobec nefarbi...a henna chyta do rysava az neskor,ked sa trocha vymyje, mam s nou skusenosti.

LuciaSom

JHJ, akú hennu si chceš dať? Možno ten prášok vôbec nebudeš potrebovať. Najviac opadáva hnedá Hennecolor podľa mojich skúseností. Ostatné ti nemusia opadávať. Ten prášok sa vola guarová guma a dostať ho kúpiť v predajniach pre celiatikov. Tiež sa môže použiť aj xantánová guma.

JHJ

Ahojte , chcela som sa spytat , ze ak si chcem dat henu na vlasy pocula som, ze sa ktomu ma primiesat nejaky prasok aby ta farba neopadavala z vlasov. Neviete nieco o tom?? a aky by to mal byt prasok? a kde ho dostat kupit?? dakujem

lara20

Henna farbi, ale len na povodnu farbu vlasov. Npr. mesiac si nefarbis vlasy, mas vyrastene cca 2.cm tak to ti chyti na troskur rysavo.ja mam fialovo cervene vlasy, ktore si dlhsiu dobu farbim len samponom Palette, a ked som si dala hennu, zostali mi vlasy pri korienkoch trochu zafarbene..cize nieje ten prechod medzi mojou farbou vlasov a kde mam este fialovy sampon taky viditelny.
Ale mozem povedat ze po henne mam krasne leske vlasy.

casanta

No bohuzial henna chyta do rysavych odtienov, ale neviem ti povedat ci aj bezfarebna...ja som sa vzdala heny a znovu som presla na chemicku farbu, lebo rysava farba mi vobec nepristane

S1M

Vôbec sa nemusíš báť, bezfarebná predsa nijako nefarbí. Inak by to nebola bezfarebná Henna :)
Ale čo som počula, tak skús radšej pohľadať niečo inakšie; lepšiu ako tú Hennu z DM.

S1M

Nie a po 5-tich týždňoch určite nie :)
Odporúča sa odstup 4 týždne a viac. Ak si na vlasy dávaš preliv a nie peroxidovú farbu, tak tie 4 týžne ani nemusia byť, stačí po dvoch.