Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť žalúdka po jedle

e-Terapia

Kŕče po jedle môžu nasvedčovať na zápal žalúdka, treba ísť k všeobecnému lekárovi nech vás pošle na vyšetrenia.

DrMiska

Ak to nie je spôsobené prejedaním - tak potom jedným vysvetlením môže byť nejaká potravinová intolerancia alebo alergia. Určite s tým treba zájsť k lekárovi ak bolesť brucha po jedle pretrváva dlhšiu dobu vyliec.sk

RNG

Znicene travenie si treba co najskor napravit, inac to vedie k stovkam roznych zdravotnych problemov.
Travenie zalezi od dostatku kyselin, enzymov, mikrovlaknin a dobre osadenej probiotickej crevnej flory.
Co chyba sa da doplnit a doplnit to treba co najskor, ked si clovek nekoleduje po case o vazne nasledky na zdravi.

snehulienka3

Uz asi 1,5 mesiaca ma trapia bolesti zaludka, nevolnost a je mi na zvracanie. Je to vzdy po jedle, hlavne rano ale aj ked som este hladna. Neviem cim to je. Mam dva deti a neviem ci je to z tej unavy a celodennej vycerpanosti. Prosim ak viete tak mi poradte.

bazalka

Silvus28, všimla som si na tomto fóre, že máš problémy so stravovaním, takže si myslím, že príčiny tvojich ťažkostí treba hľadať práve tam.

Simonella

mam nieco podobne uz 4 mesiace.. ked ti to neprejde, musis na gastro.. mna posielali za tie 4 mesiace kade tade bola som uz asi vsade, no predsa len "vyhralo" to gastro... mozno mas len nejaku docasnu virozu..

simka111

Može to mat vela príčin,napr. zapal, podrazdeny zaludok od nejakeho jedla,nejaky bacil...
Ja som mala tiez jeden den taku bolest zaludka ze som myslela ze umriem ako hrozne ma to pichalo neviem de všade... nemohla som sa ani hybat.. a trvalo to 12 hodin..preslo ma to... a tiez neviem od čoho to bolo.. :(
Ja som asi tri dni za tim jedla suchare,jedla zeleninove polievky a pila repikovy čaj pretoze som sa bala že sa mi to opet vrati...
Ale ak ti to neprejde tak treba ist určite k lekarovi...