Chcem zomrieť, alebo skôr cítim potrebu zomrieť. Toto je už asi štvrtýkrát čo ma to takto pochytilo, vždy to prešlo aj keď to bolo dosť zlé. Som 7 mesiacov po autonehode (šoféroval som opitý, v aute som bol sám). Takmer som mal ostať na vozíku, no ani to mi nebráni v tom aby som si mal viac "ceniť" ten svoj život. Keď som mal tú autonehodu tak vtedy som o samovražde nepremýšľal, takže to bola skôr náhoda. Najlepšie som sa cítil asi keď som sa prebral v nemocnici, znie to divne ale vtedy by sa dalo povedať ma to na tom svete bavilo. Mám síce len 19 rokov a odžite svoje a stále mám pocit že mi to už stačí. Vždy som si vravieval že sa nedožijem ani 30-tky, no teraz mám pocit že bude lepšie ak sa nedožijem ani tej 20-tky - ostáva mi asi tak mesiac aj niekoľko dní. Takže najradšej by som bol keby ma šľahlo o zem, síce viem že to nebude len tak, a chcem tomu trochu pomôcť. Na záver nemám nikoho pre koho by som mal ostať, nemám prácu ani školu a v rodine to tiež nie je ono - a to všetko mi dáva pocit že ani neviem kto som, a o to väčšiu potrebu byť mŕtvy.
Chcem zomrieť
trochu pokory do zivota, mate toho tolko a vobec si to nedokazete vazit
Mám rovnaký pocit... :-(...vôbec nič ma tu už nedrží... neviem, či tvoj stav ešte pretrváva... u mňa to trvá už zúfalo dlhú dobu :-(