JUST

matelka

ak treba rada poradím a vysvetlím ohľadne produktov :) sú naozaj skvelé síce trochu drahšie ale keď príde choroba tak v lekárni nechám 30 - 40€ takto radšej investujem do prevencie a keď si ma zas choroba nájde priebeh je vždy ľahší a rýchlejšie sa dám do kopy....najdôležitejšie na tom je že viem že sa liečim čistou prírodou...

lilliana

Nie som ich predajca a ani neplánujem ním byť. Zistila som, že na sk si ľudia vážia zdravie až keď je preč. Používam výrobok pre svoju rodinu a známych, ktorí chcú pre seba niečo urobiť. Presvedčovať zadarmo už nikoho nebudem a ani nemienim. A neprispejem už ani sem!!! Učte sa, hľadajte a nájdete ;o) tak ako ja...

len_rada

Liliana, prepac, ale znies ako ich predajca. Keby sa ich vyrobky predavali v maloobchodnej sieti samozrejme ze by boli lacnejsie, lebo by netrebalo sponzorovat pyramidy ako v kazdom MLM biznise.

Na druhu stranu suhlasim, ze vyrobky maju kvalitne. Mne pomahaju pravidelne kazdu zimu a kazde chripkove obdobie.

lilliana

Just sa predáva cez sieť predajcov. V obchode nekúpiš.Keby je predaj cez maloobchod cena výrobku by stúpla to dá logika.Nie je to lacný produkt ale je kvalitný

lilliana

Mne JUST odporučila odborníčka na aromaterapiu, keď som absolvovala kurz masáže lávovými kameňmi.Mám olej 31, pomarančový olej aj borievkovú masť na bolestivé svaly - prekrvuje do hĺbky. Do budúcnosti rátam s touto značkou. Ide o čisto prírodné produkty - švajčiarske.

len_rada

Ahoj,

od firmy JUST poznam 2 vyrobky - olej z 32 bylin a eukalyptovy sprej. Obidva mozem len doporucit, ten sprej je uzasny pri chripke, nachladnuti alebo kedykolvek mas plne dutiny. Trochu nastriekas na vankus a vydrzis celu noc spat.

Predava sa to len cez dilerov ala herbalife, daju sa najst na webe.