Prosím Vás 23.1 som užila escapelle, Po užití escapelle krvácanie dostala o 8 dní. Odvtedy to je už 42 dní a stále nič :(. Keď som dostlala to krvácanie po escapelle, znamená to že niesom tehotná? prosím pomôžte :(
Escapelle
lionesssssss no a moj cyklus je nepravidelny, nikdy neviem kedy to pride. niekedy velmi skoro, a niekedy mi meskaju az moc.
tri mesiace?? no super tak sa mam na co tesit, ja len dufam, ze to vlastne dostanem, lebo ak nie tak... :(
veraaaaab, mám s tým skúsenosti. Minulý mesiac som užila Escapelle, menzes mi meškal 3 dni (ja viem nič to nie je, ale mám pravidelný cyklus), tento mesiac mi menzes prišiel presne ale bolesti boli nenormálne... Escapelle je svinstvo, treba dávať pozor, aby sa nemuselo užívať často
a cyklus to zvykne rozhádzať aj na dva-tri mesiace dopredu. je skôr zázrak ak to nerozhádže...
Ďakujem vám, chystám sa spraviť ten test, len nechcem teraz lebo mám maturity, a ak by to náhodou vyšlo tak ako nechcem (dúfam, že to tak nebude) tak by ma asi porazilo. Aspoň takto som chcela niečo vedieť, kto má s tým skusenosti...
veraaaab - v pohode, tehotná nie si, ale cyklus ti to mohlo rozhádzať...
nemala by si byt..ked sa bojis urob si test
escapelle porozhadzuje cyklus, nemozes cakat, ze sa ti hned da do poriadu. Uz si mala navstivit gynekologa, nech ti tehotenstvo vyrati alebo potvrdi, pripadne si sprav tehotensky test. My do teba predsa nevidime ;-)